Bergens Tidende

Brann med bud på Ranheims Rismark

- PETTER RASMUS petter.rasmus@adresseavi­sen.no

I vinter var han ønsket i nord. Nå skal serieleder Brann vaere interesser­t i Christian Eggen Rismark.

– Den er lik null. Det blir Ranheim for meg, sier Christian Eggen Rismark om sjansen for at han ikke møter opp i Ranheim etter de kommende to ukers ferie.

Etter det Adresseavi­sen erfarer, har Brann kommet med et bud på Ranheims solide stopper. Men svaret fra stopperen tyder på at serieleder­ne må lete andre steder i jakten på å forsterke forsvaret.

Rismark selv hevder han kun har tanker om å bli vaerende i Ranheim.

– Jeg har fullt fokus på Ranheim, og bør prestere bedre enn det jeg gjør i dag (mot Sarpsborg). Jeg tror det er lite snakk om andre klubber slik vi holder på nå, sier han.

I vinter var Tromsø interesser­t i Ranheims stopperbau­ta, og forhørte seg om muligheten for å hente ham til Alfheim.

Tidligere har Rismark vaert sin egen agent, med en god rådgiver i morfar Nils Arne Eggen. Nå har Ranheim-stopperen skaffet seg agent, tidligere RBKstopper og eks-proff Bjørn Tore Kvarme. Rismark, som har et og et halvt år igjen av kontrakten med Ranheim, hevder det ikke er et signal om at han kan vaere på vei bort.

– Kvarme hjelper meg med rådgiving generelt, og dersom det skulle vaere kontraktsf­orhandling­er eller liknende. Jeg har alltid gjort slikt selv, men de siste årene har jeg spilt så godt at situasjone­n er blitt litt annerledes. Det er ikke verre enn det, sier han.

Eggen Rismark er ikke den eneste Ranheim-spilleren Brann har forsøkt seg på. Tidligere har bergensern­e gjort et fremstøt mot midtbanema­nnen Kristoffer Løkberg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway