Bergens Tidende

Daniel Braaten på v

- MAGNUS WIKAN magnus.wikan@bt.no MADS BØYUM

Trener Lars Arne Nilsen kaller veteranen for et monster. – Vet ikke om jeg har sett ham bedre, sier han.

Når sesongen skal oppsummere­s i vinter, er nok ikke kampen mot Bodø/Glimt den som kommer til å ligge friskest i minne hos referenten. To enkle baklengsmå­l, to scoringer og et uavgjortre­sultat var greit nok. Og ganske forglemmel­ig.

Men én ting kan likevel vel kampen bli husket for. På de 24 minuttene han fikk spille mot slutten av kampen, viste Daniel Braaten frem noen av ferdighete­ne som en gang gjorde ham til en nøkkelspil­ler for Brann.

Som 2017-versjonen

Han vant dueller, rykket fra forsvarere, dro seg forbi ledd og var naermest umulig å få has på for Glimt-spillerne. Han så rett og slett ut som 2017-versjonen av seg selv.

– Jeg vet ikke om jeg har sett ham bedre. I denne kampen var han et monster. Han var livsfarlig hver gang han var i naerheten av ballen, sier trener Lars Arne Nilsen.

Vil spille mer

Den brodden har vaert sårt savnet. Siden sommeren i fjor har 36-åringen slitt med en skade i beina, og har først de siste månedene kunnet trene for fullt igjen. Derfor har han heller aldri fått muligheten til å spille seg i form.

I et lag som bare vinner er det jo vanskelig å få komme til.

Det vet superveter­anen bedre enn få.

– Vi er alle i samme båt her. Det er 20 galninger som har lyst til å spille. Om du mener

 ??  ?? NOE ANNET: Med sin fart og styrke gir Daniel Braaten Brann-angrepet en annen dimensjon.
NOE ANNET: Med sin fart og styrke gir Daniel Braaten Brann-angrepet en annen dimensjon.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway