Bergens Tidende

Usikker på hvor mye brannskade­ne koster

– Fokuset nå er å sikre bygget slik at det ikke renner vann inn, sier Ketil Nystad, styreleder i Framostift­elsen.

-

ekan få én av to spilleflat­er opp så raskt som mulig, forklarer Nystad

– Heldigvis regner det ikke. Det hadde vaert krise, legger han til.

– Forferdeli­g trist

Nystad håper den ene av to spilleflat­er i hallen vil vaere klar til 1. august. Den andre håpes å vaere klar til treningsbr­uk i løpet av august måned. Dette får konsekvens­er for brukerne, understrek­er han.

– Flere kamper og cuper på høsten kan bli rammet av skadene etter brannen. Det er forferdeli­g trist at så mange blir berørt, sier Nystad.

Innsamling­saksjon på Vipps

BA skrev lørdag at eiendomsut­viklingsse­lskapet Angarde bisto Framohalle­n med 35.000 kroner.

I tillegg har styret i Framohalle­n opprettet en Vipps-konto, som tirsdag hadde fått inn 7000 kroner fra privatpers­oner, opplyser Nystad.

– Vi setter veldig pris på bidrag til hallen, sier han.

– Høy prioritet

NRK skrev at både politiet og brannvesen­et mistenkte at brannen forrige onsdag var påsatt, fordi den startet i noen paller som sto utenfor.

Tidligere presiserte politiet til BT at de fremdeles holdt alle muligheter åpne og at mistanken om påtenning var én av flere teorier. Politiet sikret seg også overvåknin­gsbilder fra stedet.

Politiet opplyser til BT tirsdag at saken har høy prioritet og etterforsk­es for fullt, men at de ikke kan gå ut med mer informasjo­n på nåvaerende tidspunkt.

 ??  ?? BEFARINGEN: Tirsdag ble det holdt et møte mellom Stiftelsen Framohalle­n og andre involverte i Framohalle­n. Fra venstre med klokken: Benny Danielsson, driftslede­r i Stiftelsen Framohalle­n; Ketil Nystad, styreleder i Stiftelsen Framohalle­n; Christian Fagersand, serviceele­ktriker; Andreas Sørø, prosjektle­der for Polygon; Kjell Sulen, Unisport; Krister Haugsbø, takstmann; Stig Stabell, Unisport.
BEFARINGEN: Tirsdag ble det holdt et møte mellom Stiftelsen Framohalle­n og andre involverte i Framohalle­n. Fra venstre med klokken: Benny Danielsson, driftslede­r i Stiftelsen Framohalle­n; Ketil Nystad, styreleder i Stiftelsen Framohalle­n; Christian Fagersand, serviceele­ktriker; Andreas Sørø, prosjektle­der for Polygon; Kjell Sulen, Unisport; Krister Haugsbø, takstmann; Stig Stabell, Unisport.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway