Bergens Tidende

Karoline Isabell Bakke

-

Alder: 27

Fødested: Bergen

Bor: Bønes

Sivilstatu­s: Gift

Idrett: Fotball

Klubb: Sandviken,

146 kamper, 41 mål Posisjon: Forsvar (back) og midtbane

Tidligere klubber: Hald

ArnaBjørna­r, spillere å slutte, dersom fotballgle­den fremdeles er der.

– Med kamper, trening og reiser som nivået vi er på medfører, kommer man tett på hverandre. Når du da slutter, kan det nesten føles som en kjaerlighe­tssorg. Noe du er vant med og glad i, må du gi opp. For Karoline sin del var det kjaerlighe­ten til spillet, gruppen og klubben som gjorde at hun fortsatte likevel, sier Straus og legger til:

– Hun er en spiller som har studert, jobbet og spilt fotball på toppnivå. Da skjønner man hvor mye hun har lyst til dette. Hun betyr mye for oss.

Spennende tider i Sandviken

Siden hun ble med i troppen mot Trondheims-Ørn i tredje serierunde, har Bakke startet samtlige kamper. Det var også da det snudde for laget, som hadde tapt de to første kampene for sesongen. Etter fulgte en seiersrekk­e på ni kamper. Ti, om man regner med cupseieren over Åsane, hvor Bakke scoret to mål.

– Selvfølgel­ig er det ekstra gøy å spille når man vinner. Men vi tar alltid kamp for kamp, og har fokus på utviklinge­n i laget. Det at vi har det målet sammen, synes jeg er utrolig kjekt, sier Bakke.

Med fullførte studier har Bakke for øyeblikket «kun» jobben som personlig assistent og fotballen å tenke på, i hvert fall mens hun venter på å få laererjobb. Det gjør at hun også får tid til husbygging.

– Ting begynner å falle på plass, og det naermer seg oppstart på husbygging­en. Det er hektisk, men slik er det vel uansett hva man holder på med i tillegg, skal jeg tro ryktene i hvert fall, sier Bakke og ler.

Det skulle stoppet på 134 kamper for Sandviken. Nå er Bakke oppe i 146, og flere skal det bli, for Bakke har kontrakt med Sandviken ut 2018. Hva som skjer videre, vet hun ikke.

– Jeg skal vaere med så mye jeg klarer, men jeg har ikke planlagt noe. Jeg får ta halvår for halvår, tenker jeg, sier Bakke.

– Har den gode sesongstar­ten gjort det ekstra vanskelig å gi slipp?

– Sandviken har gjort det veldig bra og det har vaert ekstra gøy å vaere med nå. Gode resultater er veldig bra for motivasjon­en, men jeg har spilt i Sandviken lenge, og har hatt stor glede av fotballen både ved tap og seirer, sier Bakke muntert.

Jeg skulle jo egentlig bare trene med dem, men så ble det mer og mer. Karoline Isabell Bakke, Sandviken-spiller

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway