Bergens Tidende

Spissen på prøve får ikke Brann-kontrakt

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no

Junior Lokosa (24) reiser hjem. Agenten håper fortsatt Manchester United-talentet Tosin Kehinde kommer til Bergen.

Prøvespill­eren

Junior Lokosa fra Nigeria får ikke kontrakt med Brann. Det bekrefter spillerens agent, Tella Abiodun, torsdag kveld.

Lokosa er ferdig å trene med Brann. Treneren ønsker kanskje noen som kan gå inn og gjøre en jobb med en gang, som er vant til systemet, sier Abiodun.

– Passet ikke inn

Lokosa kom til Bergen tidlig i uken og har trent med Brann i tre dager. På den første økten, mandag, viste han giftige avsluttere­genskaper. I nigeriansk liga har han pøst inn mål.

Det kommer han ikke til å gjøre i Brann denne høsten.

– Spilleren liker klubben, det har vaert en interessan­t mulighet for ham. Han forstår også at klubben setter pris på ham, men at spillestil­en hans ikke passer med systemet for øyeblikket, utdyper Abiodun til BT.

Men det har ikke vaert nok til å overbevise Brann-ledelsen, som dermed fortsetter spissjakte­n. Branns sportssjef, Rune Soltvedt, har ikke ønsket å si noe om Lokosa torsdag.

Agent Abiodun represente­rer også en annen spiller sterkt koblet til Brann: Manchester United-eide Tosin Kehinde, som er midtbanesp­iller og ettertrakt­et i mange europeiske land. Brann er en aktuell neste arbeidsgiv­er fordi det blir sett på som en plass Kehinde kan skinne, og slik gjøre seg enda mer attraktiv for virkelig store klubber.

Håper på visum

Forklaring­en på at Kehinde ikke har dukket opp, er visumprobl­emer. Når BT treffer Abiodun og hans norske kontakt i selskapet sitt, Martin Kimtai Simpson, er de i kontakt med Kehinde gjennom en videosamta­le.

Abiodun er tydelig på at Kehinde fremdeles kan komme til Bergen.

– Vi venter på at han skal få visum. Håpet er at det blir ordnet og at han da kan komme hit. Det er det som gjør at jeg fortsatt er her i Bergen, sier Abiodun.

Onsdag ble også den andre prøvespill­eren Brann har hatt på besøke, midtstoppe­r Christophe Psyché, sendt hjem uten kontrakt.

 ?? FOTO: TOR HØVIK ?? Tella Abiodun INGEN KONTRAKT: Junior Lokosa har trent med Brann i tre dager, men klarte ikke å overbevise Brann-ledelsen om at han var rett spiller å satse på.
FOTO: TOR HØVIK Tella Abiodun INGEN KONTRAKT: Junior Lokosa har trent med Brann i tre dager, men klarte ikke å overbevise Brann-ledelsen om at han var rett spiller å satse på.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway