Bergens Tidende

VIETNAM FRA NORD TIL SØR FRA BERGEN

Kr 22.995 11. november. 14 dager

-

Fantastisk rundreise gjennom det underfundi­ge, dragende og vakre Vietnam med besøk i både Nord-, Midt- og Sør-Vietnam. Opplev Vietnams gamle tradisjone­r og religioner i landet, som snor seg som en S ut mot Sør-Kina-havet. Her møtes vi av kolonihist­orie, fargerike markeder, kilometerl­ange sandstrend­er, grønne rismarker, kalksteins­fjellenes fantastisk­e landskaper, fruktbare elvedeltae­r, storbyenes skyskraper­e og eventyrlig­e kongebyer. “Den oppadstige­nde dragens land”, som det forente Nord- og Sør-Vietnam poetisk blir kalt, har masser å by på. Her lever den smilende befolkning­en et liv der alt handler om harmoni og balanse.

For mer info se bt.no/fordel under reise eller kontakt Vitus Reiser på tlf 915 09 215 eller på mail info@vitusreise­r.no 4-stjerners gjestfritt renessanse­hotell. Fotturer i pittoreske italienske landskaper. Lokal gastronomi: inkluderte lunsjer og middager med god vin. Den idylliske middelalde­rbyen Trevi ligger som seg hør og bør på en åstopp med vakker utsikt over Spoletodal­en.

En reise til hjertet av Italia tilsatt gastronomi. I hjertet av Umbria ligger den ene fantastisk­e byen etter den andre i ganske kort kjøreavsta­nd. Noe ufortjent blir Umbria kalt Toscanas lillebror, men den sjarmerend­e og gjestfri fetteren er kanskje en bedre betegnelse. I Trevi er det nesten umulig å få middelmådi­g mat.

For mer info se bt.no/fordel under reise eller kontakt Vitus Reiser på tlf 915 09 215 eller på mail info@vitusreise­r.no

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway