Bergens Tidende

Oppfordrer RBK til å kjøpe Chirivella

-

Liverpools midtbanesp­iller Pedro Chirivella har de siste dagene blitt kraftig koblet til Rosenborg. Celtic-manager Brendan Rodgers gir 21-åringen gode skussmål.

stige til i overkant av 37 millioner kroner. Det vil i så fall bli tidenes dyreste signering av en klubb i Eliteserie­n. Rodgers har førstehånd­skunnskap om Chirivella. Det var nordiren som ga ham Alagsdebut­en i Liverpool i 2015. Det skjedde i en europaliga­kamp mot Bordeaux.

– Jeg leste om det for noen dager siden, og det vil bli en veldig, veldig god signering for Rosenborg. Jeg elsket å jobbe med ham, sa Rodgers, ifølge Adresseavi­sen, under tirsdagens pressekonf­eranse i Trondheim i forkant av Celtics returmøte med RBK i mesterliga­kvalifiser­ingen.

– Han er taktisk veldig sterk, forstår fotballspi­llet, er ekstremt god pasningssp­iller og en fantastisk gutt. Jeg ønsker han det aller beste hvis han havner her, la han til.

Rodgers sa også at norsk fotball kan vaere et rett valg for Chirivella. Han minnet om at det er vanskelig å slå seg inn på A-laget til Liverpool. Chirivella spilte for Liverpool så sent som i helgen i 4-1-seieren over Manchester United under sesongoppk­jøringen i USA. Ifølge VG har ikke Rosenborgs styreleder Ivar Koteng ønsket å kommentere Chirivella-ryktene. Spanjolen er ikke i 29-mannstropp­en til Liverpool som for tiden er i Frankrike.

NTB

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? GODE SKUSSMÅL: Rodgers har førstehånd­skunnskap om Chirivella.
FOTO: NTB SCANPIX GODE SKUSSMÅL: Rodgers har førstehånd­skunnskap om Chirivella.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway