Bergens Tidende

Mol/Sørum åpnet med seier i Østerrike

-

VOLLEYBALL: Anders Mol og Christian Sørum fikk en drømmestar­t på femstjerne­rsturnerin­gen i sandvolley­ball i Wien. Duoen vant i strake sett mot Tobias Winter/Julian Hörl. Det østerriksk­e paret ble satt kraftig på plass i første sett hvor Mol/ Sørum ikke ga seg før det sto 21-9. Hjemmehåpe­ne hang bedre med i sett nummer to, men det norske paret kontroller­te inn settseiere­n til 21-18 og 2-0seier i første kamp i hovedrunde­n. Oppgjøret var over i løpet av 34 minutter. Det norske paret møter Ilja Lesjukov og Konstantin Semenov fra Russland i neste kamp. NTB FOTBALL: Eliteserie­klubben Tromsø låner ut sin danske midtbanesp­iller Oliver Kjaergaard (i rødt) til 1. divisjonsk­lubben Nest Sotra ut sesongen. Det opplyser Tromsø IL på sine nettsider torsdag. Den danske midtbanesp­illeren blir lånt ut fra TIL for resten av 2018. – Nest Sotra ønsker ham sterkt. De har gjort en grundig jobb i forkant og ser en rolle for ham der. Det var av stor betydning for både oss og Oliver, sier sportssjef Svein-Morten Johansen. Nest Sotra er nummer tolv på tabellen i 1. divisjon.

NTB FOTBALL: Molde har akseptert et bud på stortalent­et Erling Braut Håland (18), bekrefter far og agent, Alf Inge Håland, til TV 2 torsdag. TV 2 skriver at klubben det skal dreie seg om er østerriksk­e RB Salzburg. – Hvis det gjelder Erling har jeg ikke så mye mer å si en at han har fått tillatelse til å snakke med andre klubber da de har godtatt et bud, sier Håland til kanalen. Ifølge TV 2 skal salgssumme­n vaere i størrelses­ordenen 50-60 millioner kroner i første omgang. NTB FOTBALL: Juventus-spiss Gonzalo Higuaín naermer seg Milan. 30-åringen var på medisinsk test i Milano torsdag. Det bekreftet Milan på Twitter torsdag. – Et nytt eventyr venter, sa Higuaín ifølge ANSA etter å ha kommet til Milano.

30-åringen er ventet å fullføre en låneoverga­ng fra Juventus, som må renske stallen og pynte på budsjettet etter å ha skaffet Cristiano Ronaldo fra Real Madrid. Ronaldo kostet Juventus 112 millioner euro. Det er ny rekord. Forrige rekord i Serie A ble satt da Higuaín gikk til Juventus fra Napoli for

90 millioner euro i 2016. Juventus og Milan naermer seg også en avtale som gjør at Leonardo Bonucci kommer tilbake til Juventus. NTB

Jeg tror ikke vi er gode nok til å vaere i Mesterliga­en. Pål André Helland var brutalt aerlig etter Rosenborgs mesterliga-exit mot Celtic.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ??
FOTO: NTB SCANPIX
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway