Bergens Tidende

Dramatisk debut for Nilsen

- ØYSTEIN JOREM oystein.jorem@adresseavi­sen.no

Den tidligere Brannprofi­len spilte hele kampen for sitt nye lag.

Sivert Heltne Nilsen fikk en dramatisk debut for sitt nye danske lag, Horsnes.

Horsens tok ledelsen 19 minutter ut i kampen, etter et hardt skudd fra Hallur Hansson. Men i det tredje minuttet av den andre omgangen skjedde episoden som blir diskutert i danske medier.

Hobros Emmanuel Sabbi ble felt på kanten av feltet, og dommer Peter Munch Larsen dømte straffespa­rk. TV-bildene viser at forseelsen mest sannsynlig skjedde på utsiden av feltet.

20 minutter før slutt tok tabelljumb­oen ledelsen, og var i ferd med å få sin første seier for sesongen. Men i det 86. minuttet sørget Mikkel Qvist for at Horsens unngikk et pinlig tap i sitt rekordkjøp­s debut.

Nilsen preget ikke kampen så mye som han sikkert hadde ønsket, men får skryt for å vaere flink til å fordele ballen til sine medspiller­e. Han fikk også skryt i Ekstrablad­et, som mente han var ett av hjemmelage­ts lyspunkter i en dårlig spilt kamp. De mente han så ut som en klok spiller som dirigerte mye, både verbalt og fysisk.

De skriver at han spilte med overblikk og hadde mange gode inngripene­r defensivt. Offensivt satset han på sikre og korte avlevering­er. Horsens ligger nå på tiendeplas­s i Superligae­n etter fire kamper. Hobro ligger helt nederst med bare ett poeng.

Sivert Heltne Nilsen signerte for den danske klubben i slutten av juli, og ble med det klubbens dyreste signering noensinne.

Han skal ha kostet tre millioner kroner, og signerte en femårskont­rakt.

 ?? FOTO: BILDBYRÅN NORWAY ?? SJOKK: Sivert Heltne Nilsens har debutert for sin nye klubb.
FOTO: BILDBYRÅN NORWAY SJOKK: Sivert Heltne Nilsens har debutert for sin nye klubb.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway