Bergens Tidende

Liverpool-fansen kan igjen snakke om «neste år»

-

Erik Huseklepp tipper Premier League for BT. Han tror på stor fremgang for Liverpool. Men ikke nok ...

Har bare signert Fred som en mulig umiddelbar forsterkni­ng. Har likevel et knallsterk­t lag, på papiret, som slipper inn få mål. Har verdens beste keeper og stjerner i de fleste posisjoner. Bør fint klare topp fire, men de klarer ikke vinne serien i år, heller.

4. Chelsea

Spennende, ny trener som har vist i Napoli at han vet hva han driver med. God signering i Jorginho. Eden Hazard ble vaerende, og det er viktig. Underprest­erte i fjor, men løfter seg nå og kaprer den siste Champions League-plassen.

5. Arsenal

Første sesong uten Wenger på veldig mange år. Hvordan vil det slå ut? Ikke de mest spennende signeringe­ne i sommer. Arsenal løfter seg likevel litt i forhold til den fryktelige sesongen de hadde i fjor.

6. Tottenham

Ingenting nytt fra Spurs – ingen signeringe­r i sommer! Har et bra lag

Alpmed en innkjørt stil, men er mer avhengig av enkeltspil­lere enn sine tøffeste konkurrent­er. Skal spille seg varm på sin nye stadion. Denne sesongen blir en liten nedtur, er jeg redd.

7. Everton

Hadde en katastrofa­l start på sesongen i fjor, men tok seg sammen og landet i det sjiktet de stort sett alltid ender i. Ny manager i år, noe som betyr at de vil spille en litt mer offensiv og morsommere fotball enn de gjorde i fjor under Big Sam Allardyce, men

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway