Bergens Tidende

Nd i stormen

-

enn for Haukenes. Men til tross for skiftende vaer og mye vind, klarte talentet fra Osterøy å kaste seg til gull med 60,70 meter.

– Jeg er veldig fornøyd, saerlig med det ene kastet. Ut fra forholdene var det veldig bra, sier Borge.

Hun kunne fortelle om ulike utfordring­er under lørdagens konkurrans­e.

– Jeg har konkurrert i regn og vind før, så jeg tenkte det kom til å gå fint. Men det var så ujevn vind. Først var det mye vind, så var det lite. Så kom motvinden, og det var litt vanskelig. Men heldigvis fikk jeg treff på det ene kastet, sier Borge før hun legger til:

– Det er jo litt gøy å konkurrere i slike forhold også. Man kan ikke alltid ha bra vaer, litt utfordring­er har man bare godt av, sier hun og ler.

Borge vant soleklart over konkurrent­ene og hadde god margin ned til Ane Dahlen (Tyrving IL) på 51,91 meter.

– Jeg hadde absolutt forventnin­ger om å ta gullet. Det er noe jeg bør ha også. Nå er det blitt litt sånn at jeg konkurrere­r mot meg selv, og det gikk fint i dag, jeg vant, sier spydkaster­en.

Aller helst skulle hun sett at hun kastet flere gode kast, men var fornøyd med at det ene gikk over 60 meter.

–Det kastet var jeg fornøyd med. Jeg er egentlig alltid fornøyd når jeg kaster over 60. Helst skulle jeg gjerne hatt flere slike kast, men det var litt utfordrend­e. Det var vanskelig å holde seg varm, piffen gikk litt ut av meg og jeg var litt anspent resten av konkurrans­en, sier Borge.

Andre medaljer fra Hordaland, NM dag to:

 ?? FOTO: VIDAR RUUD, SCANPIX ?? SLITEN: Håvard Haukenes kjente på kroppen at det ikke er lenge siden EM. Nå skal han ta seg litt fri før han skal konkurrere i Kina i slutten av september.
FOTO: VIDAR RUUD, SCANPIX SLITEN: Håvard Haukenes kjente på kroppen at det ikke er lenge siden EM. Nå skal han ta seg litt fri før han skal konkurrere i Kina i slutten av september.
 ?? FOTO: VIDAR RUUD, SCANPIX ??
FOTO: VIDAR RUUD, SCANPIX

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway