Bergens Tidende

– Sånne gutter vil vi ha

- MAGNUS WIKAN magnus.wikan@bt.no ØYSTEIN VIK MADS BØYUM foto ØRJAN DEISZ

Steffen Lie Skålevik (25) kunne forlatt Brann denne uken. Drømmen om seriegull holdt ham i Bergen. Han ringte treneren og spurte om å få bli.

Forventnin­gen steg blant publikum idet storkjøpet Daouda Bamba tok på seg overtrekks­vesten og begynte å varme opp. Det var bare et tidsspørsm­ål før han skulle byttes inn mot Sarpsborg.

Steffen Lie Skålevik innrømmer at han fikk med seg at stemningen ble løftet et par hakk, men tanken om at han skulle byttes streifet ham ikke.

I stedet fant han sin posisjon i feltet, stakk i det samme rommet som han pleier på innkast og plasserte ballen sikkert i mål. 2–0.

Etterpå jublet han som besatt.

– Det var mange følelser i sving. Det var utrolig deilig å sette den. Det har vaert mye styr rundt meg denne uken, men dette beviste på en måte at jeg tok det riktige valget, sier Skålevik.

Angrer ikke på valget

For helt på tampen av overgangsv­induets siste dag, som ble hektisk for Branns del, hadde Skålevik muligheten til å forlate Brann.

Etter at Sportsklub­ben hadde bladd opp åtte millioner kroner for Bamba, tilbød Start et litt lavere millionbel­øp for sotrastril­en i et håp om lokke ham til Sørlandet.

Det ønsket ikke Skålevik. – Jeg angrer ikke på valget nå. I løpet av en fotballkar­riere må man ta mange vanskelige valg, og da er det ekstra deilig når man treffer med valget, sier den tidligere Nest-Sotra-spilleren, og fortsetter:

– Det ble feil å forlate Brann i den situasjone­n vi er i. Vi må sette klubben foran oss selv nå.

Rørt av telefonsam­talen

– Steffen ringte meg på kvelden og lurte på om han kunne få vaere her. Jeg ble helt rørt av den telefonen. At han ringte for å høre om han kunne få vaere og kjempe om gull i klubben sin, forteller trener Lars Arne Nilsen.

 ??  ?? ELLEVILL FEIRING: Steffen Lie Skålevik boblet over av følelser etter at han satte inn 2–0 foran Store stå.
ELLEVILL FEIRING: Steffen Lie Skålevik boblet over av følelser etter at han satte inn 2–0 foran Store stå.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway