Bergens Tidende

Hevder Bendtner skal vaere anmeldt for vold mot taxisjåfør

- MARIUS DAHL marius.dahl@adresseavi­sen.no OLE K. SAGBAKKEN

Rosenborg-spissen Nicklas Bendtner hevdes å vaere i trøbbel.

Natt til søndag skal Nicklas Bendtner ha utøvet vold mot en taxisjåfør, ifølge taxiselska­pet DanTaxi. Politiet bekrefter at det har kommet en anmeldelse, men kan ikke bekrefte at det er Bendtner som er blitt anmeldt.

Nå bekrefter RBKs daglig leder Tove Moe Dyrhaug at klubben er gjort kjent med at Bendtner har vaert involvert i en episode.

–Vi vet at Nicklas har vaert involvert i en episode i København natt til søndag. Nå jobber vi med å finne fakta i saken, sier Dyrhaug til Adresseavi­sen.

Hun har snakket med hovedperso­nen selv, men hvordan han har det, eller andre detaljer, vil ikke Dyrhaug kommentere.

– Vi jobber med å samle fakta. Utover det har jeg ingen kommentar, sier hun.

Det var danske aviser som først omtalte saken, deriblant BT.

– Jeg kan bekrefte at det har vaert et alvorlig overfall på en av våre sjåfører i natt. Sjåføren ligger på operasjons­bordet med brukket kjeve, sier kommunikas­jonssjef i DanTaxi, Rasmus Krochin, til BT.

– Overfallet er anmeldt til politiet og vi kan bekrefte at det er Nicklas Bendtner, fortsetter kommunikas­jonssjefen.

Til den danske avisen bekrefter politiet i København at de mottok en voldsanmel­delse klokken 02.41 natt til søndag, men de kan ikke bekrefte at det er Rosenborg-spissen som er blitt anmeldt.

 ?? ARKIVFOTO: NTB SCANPIX ?? RBK BEKREFTER EPISODE: Nicklas Bendtner er skadet og skal ha vaert i trøbbel i den danske hovedstade­n natt til søndag.
ARKIVFOTO: NTB SCANPIX RBK BEKREFTER EPISODE: Nicklas Bendtner er skadet og skal ha vaert i trøbbel i den danske hovedstade­n natt til søndag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway