Bergens Tidende

Lars Arne Nilsen

-

Karriere som spiller: potensiale­t som er her. På langt naer, sier Nilsen.

– Det er utrolig spennende om vi klarer å ta det siste steget, som er vanskelig, men ikke umulig, fortsetter han.

Kravene

Noen ting, sier Nilsen, var viktig å forsikre seg om før en ny avtale ble skrevet. Han ønsker hele støtteappa­ratet med videre, det blir trolig ordnet innen rimelig tid. Så er han opptatt av vilje til satsing på spillermar­kedet, noe han fikk «et sterkt signal» om under sommerens kjøpefest.

Ellers var fredagen en anledning til å åpne seg litt om hva som kunne vaert. For med Nilsens Brann-resultater, har det fulgt beilere. Naturlig nok.

– Har du hatt tilbud fra andre klubber?

– Ja, det har jeg hatt. Man sier ikke så mye om det, men jeg har fått spørsmål. Det har vaert interessen­ter og forespørsl­er det siste halvannet året, sier Nilsen.

Eventyrlys­ten

Strilen sier det skal ganske mye til å dra ham vekk fra Bergen, som han stempler som det ultimate.

– Altså, er det et eventyr sier jeg ikke at det ikke kan vaere aktuelt. Men det er ikke så mye som er større enn å få til noe med en klubb jeg er vokst opp med, sier Nilsen.

Og en gang, hvis han også ser forbi tiden hans nye Brannavtal­e varer, frister en jobb ute.

– Det tror jeg alle tenker. Får jeg sjansen, kunne jeg gjort det, sier Nilsen.

Enn så lenge heter eventyret hans Brann.

– Vi har bare hatt medgang. Så får vi se hvor tøff klubben er når vi får motgang. Det er vanskelig å vite, sier Nilsen, som rett nok fikk smake litt på tyngre tider på seinsommer­en og høsten i fjor.

Brann røk ut av europacup og cup mens serieforme­n sviktet.

–Da fikk jeg se hvordan det ble håndtert. Vi jobbet hardt og godt for å komme oss tilbake fort. Jeg tenkte at jeg har de rette folkene med meg. Det var en trygghet, sier Lars Arne Nilsen.

 ??  ?? Født: 6. april 1964. Fra Fjell kommune.Stord(-88), Sogndal (89-90), Nest-Sotra (91- 94), Volda(95-).Karriere som trener: Trente Ørsta i 1999. Fra 2008 assisteren­de trener i Hødd. Hovedtrene­r i Hødd fra2010-2013. Vant cupen med Hødd i 2012. Brann-trener fra 2015.ANDERS PAMER
Født: 6. april 1964. Fra Fjell kommune.Stord(-88), Sogndal (89-90), Nest-Sotra (91- 94), Volda(95-).Karriere som trener: Trente Ørsta i 1999. Fra 2008 assisteren­de trener i Hødd. Hovedtrene­r i Hødd fra2010-2013. Vant cupen med Hødd i 2012. Brann-trener fra 2015.ANDERS PAMER

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway