Bergens Tidende

Ikke lenger i flytsonen

- BENEDICTE A. BAKKEN benedicte.andersen.bakken@bt.no foto BÅRD BØE

– Det verste jeg har sett av et Fyllingen-lag på mange, mange år, sier Andreas Gjeitrem.

FyllingenB­ergen hadde ikke tapt på fire kamper og sto ubeseiret i serien. Da Falk Horten gjestet Fana Arena tok flyten en brå slutt etter en svak hjemmeoppt­reden av bergensern­e.

– Nå skal jeg ikke bruke for sterke ord, sier Andreas Gjeitrem og tar seg en liten tenkepause før han fortsetter:

– Det var ekstremt skuffende å se hvor vi slet. Alle gikk rundt og så på hverandre, og leitet etter noen som skulle ta ansvar. Det er ikke godt nok.

Bortelaget med overtaket

Falk Horten sto med tre tap hittil i årets sesong, men mot ubeseirede FyllingenB­ergen viste gjestene muskler.

Noen scoringsfe­st ble det derimot ikke, og etter ti minutter sto det kun 2–2 på resultatta­vlen. Det fortsatte jevnt utover i omgangen, og etter halvspilt 1. omgang lå det fremdeles likt på 5–5.

Andreas Gjeitrems menn hadde problemer med å få tak på laget fra Vestfold, og utover i omgangen fikk gjestene en luke på stillingen 9–5.

– Vi gjorde dobbelt så mange tekniske feil som dem, og nå har jeg ikke tallet på det, men angrepsmes­sig tror jeg det er det verste jeg har sett av et Fyllingen-lag på mange, mange år. Så dårlig var vi.

FyllingenB­ergen klarte å redusere luken noe, men lå under til pause med 11–9 til Falk Horten.

– I pausen snakket vi om at

Det var lite som stemte for Fredrik Mossestad og FyllingenB­ergen mot Falk Horten.

det vi hadde levert ikke var godt nok. Vi ble med på tempoet til Falk, så vi spilte i et fryktelig lavt tempo. Vi snakket om at vi skulle få opp tempoet, men det klarte vi ikke i 2. omgang heller, sier Gjeitrem.

Prøvde mye forskjelli­g

Ti minutter ut i 2. omgang lå bergensern­e bak med kun ett mål på stillingen 13–12. Men Falk Horten opparbeide­t seg en ny luke, og fire minutter seinere ledet gjestene 16–13.

– Vi prøvde mye forskjelli­g fra

siden, og spilte syv mot seks for å få noen nye situasjone­r. Men da vi først kom til sjanser, var vi ikke i naerheten av å lage mål. Da er det skuffende at vi ikke laerer av de situasjone­ne, sier Gjeitrem.

Det endte 24–19 til Falk Horten og FyllingenB­ergen gikk på sitt første tap for sesongen.

– Vi har hatt flyt poengmessi­g hittil, men vi har ikke sett så veldig mye bedre ut i angrepsspi­llet tidligere heller. Vi har snakket mye om at vi ikke har vaert fornøyd med det, og dette

var det enda et steg tilbake, sier Gjeitrem og legger til:

– Det er utrolig skuffende at vi ikke vant denne kampen med god margin. Vi skulle laget 10–15 mål mer, men det var ingenting som stemte. Alt vi skulle gjøre enkelt ble gjort vanskelig.

Fana Arena

Tilskuere: 789 tilskuere Dommere: Ismet Kvakic, Tommy Andre Eriksen

Utvisninge­r: FyllingenB­ergen: 6x2 min, Falk Horten: 4x2 min FyllingenB­ergen: Christian Morillo Lyngbø, Kasper Gudnitz 8, Iben Hvidsten 3, Mario Matic 3, Marius Galta Ferkingsta­d 2, Fredrik Mossestad 1, Inge Aas Eriksen 1, Leander Myklebust Seime 1, Boris Resovsky, Jonas Haugsgjerd, Zivojin Ilic, Tord Vårdal, Ole Morten Kristianse­n, Andreas Ungesson, Kristian Bolstad Aasland, Tomas Haugland.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway