Bergens Tidende

NestSotra felt av overtidsdr­ama

- JOAR OFFERDAL VATLESTAD joar.offerdal.vatlestad@bt.no

– Vanvittig bittert tap av poeng, sier Nest-trener Steffen Landro.

Alexander Dang satte sitt ellevte for sesongen tidlig i første omgang, og målet så ut til å bli det eneste i kampen. Tre poeng ville tent NestSotra sitt håp om kvalikplas­s, men på overtid fikk Sandnes Ulf straffe. Den satte Sanel Kapidzic.

– Det er vanvittig bittert at vi står igjen med ett poeng. Jeg synes det var overrasken­de stor forskjell på lagene, sier Landro.

Nest-Sotra skapte kampens to første store sjanser, og på den tredje satt den. Etter et drøyt kvarter fant Hellevik Larsen Alexander Dang, som nikket inn 0–1. Stillingen holdt seg inn i overtidsmi­nuttene. Da fikk Sandnes Ulf straffe.

– Flere jeg har snakket med mener den er ekstremt billig, sier Landro.

Tre poeng ville ført NestSotra to poeng bak kvalikplas­s med tre kamper igjen, hvor to av motstander­ne er lagene like foran – Tromsdalen og Kongsvinge­r.

– Med tre poeng mot Sandnes Ulf ville vi hatt muligheten til kvalikplas­s i egne hender. Nå får vi vinne søndag og se hvordan situasjone­n er. Da tror jeg vi kanskje kan lukte på kvalikplas­s likevel. Jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd vi skulle vaere i den situasjone­n, sier Landro.

Nest-treneren er stolt over hvordan laget hans har opptrådt mot de store lagene i divisjonen.

– Vi hadde en god plan, som vi gjennomfør­te nesten perfekt. Det er ufattelig kjedelig at vi ikke satte flere av sjansene. Vi satte oss i en usikker situasjon ved å ikke evne å punktere kampen med et mål nummer to.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway