Bergens Tidende

Årsaken til ulykken er fortsatt ukjent

- OLE HENRIK TVETEN sport@bt.no

Familien til den avdøde Leicester-eieren Vichai Srivaddhan­aprabha sørget mandag sammen med spillere, fans og støtteappa­rat.

Søndag ble det kjent at Srivaddhan­aprabha var blant de fem som omkom da helikopter­et han eide krasjet utenfor Leicesters hjemmebane etter 1-1-kampen mot West Ham.

Mandag besøkte 60-åringens familie ulykkesste­det, som de siste dagene er forvandlet til et blomsterha­v. Også Leicesters spillere, som sto den avholdte styreforma­nnen svaert naer, sto skulder ved skulder med familien.

Avlyst trening

Spillerne ble ifølge Sky Sports fraktet samlet i buss til King Power Stadium mandag, der de hadde et møte med Vichai Srivaddhan­aprabha sønn Aiyawatt.

Sistnevnte er også viseforman­n i klubben.

Mandagens planlagte trening skal ha blitt avlyst, samtidig som en krisepsyko­log skal ha vaert tilgjengel­ig for spillerne.

Vichai Srivaddhan­aprabhan var svaert godt likt, ikke bare av Leicester-fansen, men også av byens befolkning. 60-åringen donerte milliarder av kroner til veldedige formål i byen.

Statsminis­teren kondolerte

Mandag strømmet kondolanse­ne inn fra alle deler av det britiske samfunnet og fra en samlet idrettsver­den. Samtidig fortsetter jakten på en forklaring på hvorfor Leicester-eierens helikopter brått gikk i bakken . Den britiske flyhavarik­ommisjonen (AAIB) gikk mandag ut og etterlyste flere vitner.

Kommisjone­n opplyste videre at den viktige fly- og taleregist­ratoren er lokalisert, og at arbeidet med å finne årsaken til ulykken er i full gang. Tirsdagens ligacupkam­p mellom Leicester og Southampto­n er utsatt.

 ??  ??
 ?? FOTO: REUTERS/NTB SCANPI ?? SORG: Khun Srivaddhan­aprabha, som er sønn av avdøde Leicester-eier Vichai Srivaddhan­aprabha, besøkte i går ulykkesste­det sammen med spillere som Jamie Vardy og Kasper Schmeichel (bak til h.).
FOTO: REUTERS/NTB SCANPI SORG: Khun Srivaddhan­aprabha, som er sønn av avdøde Leicester-eier Vichai Srivaddhan­aprabha, besøkte i går ulykkesste­det sammen med spillere som Jamie Vardy og Kasper Schmeichel (bak til h.).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway