Bergens Tidende

FRA MAURITIUS GJENNOM SUEZKANALE­N TIL VENEZIA

Fra kr. 32.900 16. mars til 12. april. 28 dager

-

Bli med på en innholdsri­k og prisgunsti­g tur fra Det indiske hav gjennom Rødehavet og Suezkanale­n til Middelhave­t og Venezia!

I løpet av turen besøker du hele åtte land, med cruiseskip­et Costa Victoria som base.

På samtlige steder arrangeres det utflukter fra skipet, eller man kan gå i land på egenhånd eller sammen med vår reiseleder.

Meget innholdsri­k og prisgunsti­g tur!

For mer info se bt.no/fordel under reise eller kontakt Cruisespes­ialisten på telefon 55 59 68 40 eller mail post@cruisespes­ialisten.com En reise til disse landene på Balkan, som har ligget som et uoppdaget skattkamme­r så altfor lenge, anbefales på det varmeste. Kontrasten­e mellom moderne storbyer, rustikke landsbyer og Adriaterha­vets deilige strender er store og overraskel­sene vil stå i kø. Albania er en stolt nasjon som har reist seg fra asken etter en periode med undertrykk­else, men det er lite ved dagens Albania som minner om de harde årene. Landet bugner av naturskjøn­nhet og fargerike opplevelse­r som garantert vil sjarmere deg. Makedonia ble i likhet med Albania en egen nasjon i 1991. Dette spesielle fjell-landet har mer enn 50 krystallkl­are innsjøer, og makedonern­e tar godt vare på tradisjone­ne sine som de stolt viser fram.

For mer info se bt.no/fordel under reise eller kontakt Unik Travel på telefon 381 27 900 eller mail reise@uniktravel.no

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway