Bergens Tidende

Bismar Acosta

-

Født: 19. desember 1986. Nasjonalit­et: Costa Rica. Høyde: 182 cm. Draktnumme­r: 15. Tidligere klubber: Herediano, Belén FC, Start (2013-2014).

QQQQQsier Acosta, som legger til at han la frem for Nilsen at også treneren måtte respektere ham - og lysten til å spille mot Rosenborg.

Nilsen står for valget

Lars Arne Nilsen svarer slik på spørsmål om hvorfor han har splittet opp det mange har ment er norsk fotballs beste midtstoppe­rpar, Acosta og Vito Wormgoor:

– Vi har tre gode midtstoppe­re. Nå spiller Christian (Eggen Rismark) og Vito (Wormgoor), og de har spilt veldig bra. «Bis» og Vito har vaert strålende. Det er litt forandring­er foran og bak dem, ny keeper, anker og back, det er ting som spiller inn.

– Var det lurt å dele opp en så god lagdel?

– Vi vant mot Stabaek og spilte en kanonkamp mot Rosenborg, så jeg vet ikke hva du tenker på? Bis var syk uken før, og Christian var kanskje vår best mann mot Lillestrøm, mener Nilsen.

To nye konkurrent­er

Brann sikret seg to nye midtstoppe­re i sommer. Rismark ble spilleklar umiddelbar­t, mens svenske Jesper Löfgren kommer fra nyttår. Det er en ung spiller Lars Arne Nilsen allerede har hyllet.

Dette kan bidra til at Brann slipper Acosta. Klubben viste i sommer at de er åpne for å la spillere under kontrakt få det som de vil og forlate klubben, da midtbanesj­ef Sivert Heltne Nilsen gikk til Horsens.

Enn så lenge er Acosta i Brann, der han oppgir å ha en tøff tid.

– Jeg forstår ingenting nå, sier Acosta om Nilsens valg om å vrake ham.

– Det er første gang i karrieren dette har skjedd. Jeg føler jeg har hjulpet laget hele tiden, fortsetter han.

I serien gjenstår tre kamper. De kan bli Acostas siste som Brann-spiller.

– For meg er det viktigste å få en god slutt på sesongen, sier Bismar Acosta.

 ?? FOTO: MADS BØYUM ?? MISTET PLASSEN: Brann reklamerer for neste års partoutkor­t med bilde av Bismar Acosta og teksten «fast plass», men de siste ukene har vist at Acostas plass på laget ikke lenger er trygg.
FOTO: MADS BØYUM MISTET PLASSEN: Brann reklamerer for neste års partoutkor­t med bilde av Bismar Acosta og teksten «fast plass», men de siste ukene har vist at Acostas plass på laget ikke lenger er trygg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway