Bergens Tidende

Nicklas Bendtner dømt til 50 dagers fengsel for vold

-

RBK-spissen Nicklas Bendtner anket på stedet etter gårsdagens domsavsige­lse.

forvoldt en taxisjåfør, som det kom frem i pressen på et tidspunkt. Det vi kan konstatere, er at det har vaert en foregående episode, sier Anders Németh til det fremmøtte pressekorp­set.

Med sitt tredje punkt henviser Németh til at taxisjåfør­en først kranglet med Bendtner i taxien, før han senere oppsøkte fotballspi­lleren. Han skal også på et tidspunkt ha sverget ved sin mors grav på at han skulle slå eller smadre det rammet ham. Retten Bendtner. finner ingen grunn til å fri- Taxisjåfør­en ble frikjent kjenne Bendtner for straff av dommerne i byretten. De på grunn av nødverge, sa mente at det ikke er bevist dommeren. at det var forsøk på vold.

Bendtner anket dom- Aktors påstand var tre men umiddelbar­t, noe måneders ubetinget fengsel som vil si at den ikke er for Nicklas Bendtner, og 20 rettskraft­ig og må en ny dager for taxisjåfør­en. runde i retten. – Det er utgangspun­ktet

Når han blir bedt om at når du utøver vold mot en en kommentar etter dom- taxisjåfør, så skal du straffes men, svarer Bendtners med ubetinget fengsel, sier forsvarer at han har tre aktor Marie-Luise Kruse hovedpunkt­er. etter dommen.

– Nicklas ønsker å bli Bendtner var tiltalt for frifunnet. Derfor har vi simpel vold, for å ha stukket også anket. Det andre er av taxiregnin­gen og for at jeg konstatere­r at dom- å ikke ha brukt bilbelte. men er på 50 dager. For det Taxisjåfør­en var tiltalt tredje kom det åpent frem for forsøk på vold, og for å at det ikke er snakk om at ha snakket i telefonen mens Nicklas uten videre har han kjørte bil.

 ??  ??
 ?? FOTO: MARIANN DYBDAHL ?? DØMT: Retten fant ingen grunn til å frikjenne Nicklas Bendtner på grunn av nødverge.
FOTO: MARIANN DYBDAHL DØMT: Retten fant ingen grunn til å frikjenne Nicklas Bendtner på grunn av nødverge.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway