Bergens Tidende

Målet om seriemedal­je står fast

- JOAR OFFERDAL VATLESTAD joar.offerdal.vatlestad@bt.no

Tertnes utklasset Skrim (44-23), og holder fast på målsetting­en om medalje i serien.

Tertnes ligger to poeng bak Larvik på tredjeplas­s med én kamp mer spilt etter seieren mot Skrim.

Tapsrekken på fire har blitt fulgt opp med to seirer.

– Det jeg er mest fornøyd med er at vi sammen klarte å løfte oss til dette nivå, som kanskje er det beste på noen sesonger, etter den dårlige perioden, at vi raskt fant løsninger, sier Tertnestre­ner, Tore Johannesse­n, og refererer til kampene mot Larvik og Skrim.

– Etter cuptapet for Molde fremsto vi stresset på banen, og kjente oss ikke helt igjen. Det ble for mange enkle feil, og vi så usikre ut. Det er vel det jeg er mest misfornøyd med, sier Johannesse­n.

– Vi er fortsatt litt på etterskudd når det gjelder medaljeamb­isjonen, men med disse to seierne, og selvtillit­en vi tar med oss, så er vi med igjen, sier Tertnestre­neren.

En solid seier mot Larvik ble ettertrykk­elig fulgt opp mot Skrim, som ligger nest sist, i Kongsbergh­allen. Etter et halvslapt første kvarter, rykket Tertnes fra. Kontringen­e satt og til pause sto det 13–20.

Det tok Skrim nesten 15 minutter å få sitt første mål i andre omgang, og da hadde Tertnes allerede puttet 31 baller i nettet.

To minutter før slutt satte Karoline Fantoft sitt første til 23–42, og dermed hadde alle utespiller­ne til Tertnes notert seg på scoringsli­sten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway