Bergens Tidende

Heftige Hjerteslag

-

– Baerrrrgen. Ke det går i?

akustisk og annerledes enn hva vi er vant til å høre fra Hjerteslag når bandet entrer scenen. Helt vellykket blir dessverre ikke forsøket. Det bryter litt for mye med feststemni­ngen ellers i salen. Det er først når resten av bandet kaster seg på sånn midtveis, at det fungerer live.

FRONTFIGUR OG VOKALIST Robbie Eidevik sier ikke stort mellom låtene, men har publikum i sin hule hånd fra første stund. Danser omkring på scenen, skyggeboks­er og spiller også litt gitar dann og vann.

Men det er likevel Nikolas Jon Aarland og Torjus Raknes som står for det meste av gitararbei­det godt støttet av Ole Andre Hjelmås og Petter Saetre på bass og trommer. Denne kvelden har bandet også med seg Even Kjelby på tangenter.

HJERTESLAG BLIR OFTE sammenlign­et med John Olav Nilsen & Gjengen, og ikke uten grunn. Begge bandene har denne kombinasjo­nen av musikalsk arv fra punk og drabantby kombinert med lett melankolsk­e tekster. Men lørdagens konsert etterlater likevel ingen tvil om at det musikalske håndverket hos Hjerteslag befinner seg noen hakk over den andre loddefjord­gjengen.

NÅR HJERTESLAG så avslutter med «Sang til Sonja» og «Kong Oscars gate», når allsangen nye høyder. Det synges og danses av 1200 publikumme­re mens de strekker armene i vaeret med lykkelige smil om munnen. Udiskutabe­lt den mest euforiske stemningen på en konsert på USF denne høsten.

 ??  ?? FRONTFIGUR: «Vokalist Robbie Eidevik sier ikke stort mellom låtene, men har publikum i sin hule hånd fra første stund», skriver BTs anmelder Einar Engelstad.
FRONTFIGUR: «Vokalist Robbie Eidevik sier ikke stort mellom låtene, men har publikum i sin hule hånd fra første stund», skriver BTs anmelder Einar Engelstad.
 ??  ?? EINAR ENGELSTAD
EINAR ENGELSTAD

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway