Bergens Tidende

Deyver Vega jobber for å finne seg en ny klubb

- ØYSTEIN VIK oystein.vik@bt.no MADS BØYUM

Brann bekrefter at de kan la Deyver Vega gå.

Vega (26) er på vei bort fra Brann. Klubben har besluttet at Vega kan finne seg en ny arbeidsgiv­er. Det jobber Vegas agent for nå.

– Vi arbeider med å finne en ny klubb i Europa til ham, bekrefter fotballage­nt José Luis Rodríguez overfor BT.

Brann-sjef Rune Soltvedt er like tydelig på at Vegas fremtid ligger et annet sted.

– Vi er innstilte på å vaere løsningsor­ienterte om han finner seg en ny klubb, sier Soltvedt.

Spillerens kontrakt strekker seg til sommeren 2019. Lar Brann ham gå gratis, slipper klubben lønnskostn­aden på en spiller de har benyttet minimalt.

Startet ingen kamper

Deyver Vega har hatt en tung sesong i Brann. Der han i fjor startet 12 av seriekampe­ne, ble det bare innhopp i år – totalt 261 minutter på banen.

Rune Soltvedt mener Brann vil miste en fin og proff type når Vega forsvinner.

– Vega er en kjernekar, men han spiller, og har totalt sett spilt, lite i tiden i Brann, sier Soltvedt.

Deyver Vega selv har ikke besvart BTs gjentatte henvendels­er om saken, men svarte om fremtiden sin i Ballspark-sendingen før serieavslu­tningen lørdag.

– Jeg har kontrakt og ønsker å bli, men jeg har en eller to måneder til å finne noe. Gjør jeg ikke det, kan jeg bli. Det er vanskelig. Virkelig vanskelig, sa Vega i Ballspark.

Naer exit før

Også i sommer var Vegas fremtid i Brann svaert usikker. Da var han aktuell for svenske Elfsborg. I fjor sommer var Vega svaert naer å gå til Start, men endte opp med å bli vaerende i Brann og score flere viktige mål i høstsesong­en.

Tirsdag kunne BT melde at Vidar Ari Jónsson er på vei bort fra Brann. Samtidig som flere spillere har fått beskjed om at de ikke har en lys fremtid på Stadion, er Brann selvsagt i markedet for å hente forsterkni­nger. Mandag bekreftet Sandefjord til BT at Brann har vist interesse for keeperen Eirik Holmen Johansen.

 ??  ?? Deyver Vega
Deyver Vega

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway