Bergens Tidende

Felt av egne feil

- PETTER FLØTTUM petter.flottum@bt.no

FyllingenB­ergen så ut til å kjempe til seg poeng i Drammen, men de ble felt av egne feil og tapte 27-31.

Til pause så det hele ganske håpløst ut for FyllingenB­ergen i lørdagens bortekamp mot Drammen.

De lå seks mål bak og lite fungerte, men etter en oppstramme­r i pausen og noen minutters tilvenning til andre omgang, kom de likevel med i kampen igjen.

På syv minutter henten Fyllingen seg inn fra 11–19, som Drammen hadde økt til, til 20–21, og de var på alvor med i kampen mot tabellnabo­en.

Så skjedde det noe.

Feil på feil

Fyllingen-spillerne begynte å gjøre feil på feil, og ga bort enkle mål på rekke og rad.

Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem talte tolv tekniske feil mot Christian Kjellings menn.

– Vi er i flyten, vi er gode, men så begynner vi å gjøre feil igjen, forteller en skuffet trener etter kampen.

Istedenfor å se sine gutter kjempe seg likt på, og kanskje foran, måtte han konstatere at det ble tap igjen. Og dermed rykket Drammen ytterliger­e to poeng fra på tabellen.

Det er spesielt bittert for Gjeitrem i en kamp han mener de tidvis viste at de på ingen måte er noe dårligere lag enn Drammen.

– Men så begynte vi å gjøre feil da, sier han igjen, oppgitt.

Fem utvisninge­r

Det hjalp heller ikke at dommerne fem ganger sendte hans spillere av banen for tominutter­e. Fredrik Mossestad måtte to ganger gå og sette seg, det samme måtte Boris Resovsky.

– Vi får fem utvisninge­r. De får én utvisning og ett gult kort. Det er skjevt fordelt, mener Gjeitrem, som ikke vil skylde på dommerne for tapet.