Bergens Tidende

Ikke mer enn forventet

-

Firedelt show der det aldri var tvil om hvem publikum var kommet for å se.

fin frue fra Fana, Schjelderu­p som en versjon av seg selv med en fin lokal tilnaermin­g (men ikke i naerheten av kvaliteten på sin egen stand up-forestilli­ng), den mer ukjente Rune Lothe som tørr arkivar (med et Bjarte Tjøstheim-aktig tørt oppsyn) og Vågenes som veksler mellom rollen som «seg selv» og de kjente typene fra TV.

Det er enorm stemning i salen fra start til slutt. Folk ler så de griner fordi de i stor grad vet hva de får, og det er kanskje helt OK.

VÅGENES, som selv er fra Meland, gjør sine typer helt perfekt, kanskje enda bedre her på hjemmebane enn på TV, og får fortjent hyllest fra salen. De fleste poengene har publikum allerede hørt, uten at det ser ut til å gi noen skår i gleden. «Kenneth» gir et kraesjkurs i hvordan man kan unngå utroskap i julebordst­iden, som «Kjell Simen» leter etter ny dame i salen og vi får den velkjente «vi lo, vi lo» så alle hjerter gleder seg.

Vågenes er en stjerne, men det hadde vaert enda mer rom for å tøye strikken. Schjelderu­p sin slentrende stand-up er kanskje den enkleste, men likevel den morsomste tekstmessi­g.

DETTE ER virkelig ren julekos, mye morsomt, endel forutsigba­rt og noen ting som ikke fungerer. Når Hope og Vågenes konkurrere­r om å vaere den største divaen på scenen er det mest kleint.

En noe halvhjerte­t versjon av juleevange­liet kunne også lett vaert kuttet. Det mangler litt på oppbygging­en og det mangler den store finalen, og kanskje de ulike numrene kunne vaert

flettet litt bedre sammen.

MEN ANTAGELIGV­IS er du ikke interesser­t i noe nytt eller nye vendinger på kjente karakterer. Du vil se Hope i rollen som moren til Karoline Krüger, høre semigrove vitser fra «Kenneth» om Ole Knull Scene, eller synge med til «All I Want for Christmas».

Du kommer nok til å kose deg!

Teateranme­lder i BT

 ?? FOTO: ØRJAN DEISZ ?? STJERNEN: Kevin Vågenes er en stjerne, men det hadde vaert enda mer rom for å tøye strikken, skriver BTs anmelder.
FOTO: ØRJAN DEISZ STJERNEN: Kevin Vågenes er en stjerne, men det hadde vaert enda mer rom for å tøye strikken, skriver BTs anmelder.
 ??  ?? CHRISTINE HOPE: Det mangler litt på oppbygging­en og det mangler den store finalen, skriver Charlotte Myrbråten.
CHRISTINE HOPE: Det mangler litt på oppbygging­en og det mangler den store finalen, skriver Charlotte Myrbråten.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway