Bergens Tidende

Takket nei til høy lønn – valgte Nest-Sotra

- ØYSTEIN VIK oystein.vik@bt.no MAGNUS WIKAN

Vladan Radojkic tror Steffen Landro kan utvikle ham best.

Fredag signerte Radojkic en toårskontr­akt med Nest-Sotra. 21-åringen markerte seg solid i 2018-sesongen med 14 mål og syv målgivende pasninger fra sin midtbanepo­sisjon for Lysekloste­r.

– Jeg går til Nest-Sotra mest av alt fordi jeg vet jeg kommer til å utvikle meg der. Nest-Sotra er veldig gode på å få frem spillere, sier han.

– Radojkic er den mest spennende spilleren i lokalfotba­llen i 2018. Han har noen kvaliteter vi håper han kan komme rett inn og bruke i 1. divisjon fra dag én, sier Steffen Landro, trener i Nest-Sotra.

Lukrative tilbud

Den målscorend­e midtbanesp­illeren har vaert saerdeles ettertrakt­et etter sesongen. BT er kjent med at Radojkic har vraket flere svaert gode tilbud til fordel for NestSotra, der han starter på 4000 kroner i måneden.

– Det var mer penger å hente andre steder, men jeg ser for meg mye større utvikling i Nest-Sotra. Jeg tror Steffen Landro kan hjelpe meg på veien mot å ta enda større steg, sier Radojkic.

Nest-Sotra kom på sjetteplas­s i årets 1. divisjon. Laget fikk også spille kvalifiser­ingskamp om opprykk til Eliteserie­n, men tapte.

– Manges øynene er rettet mot Nest-Sotra. Spiller du der og laget gjør det bra, da blir du sett, sier Radojkic.

– Det er sjelden kost

Nest-trener Landro mener det sier mye om Radojkic at han valgte Nest-Sotra, på tross av et beskjedent kontraktst­ilbud.

– Vladan har vaert opptatt av hvor han kan bli god. Det er i sterk Nest-Sotra-ånd. Det er sjelden kost at man velger noe som er økonomisk mye mindre.

Radojkic går for tiden på krykker, nyoperert for et brudd i foten.

– Men jeg regner med å vaere klar på nyåret og ha stigende form frem mot sesongstar­t.

 ?? FOTO: NEST-SOTRA ?? TO DIVISJONER OPP: Vladan Radojkic går fra Lysekloste­r til Nest-Sotra. Her håndhilser han på sin nye trener, Steffen Landro.
FOTO: NEST-SOTRA TO DIVISJONER OPP: Vladan Radojkic går fra Lysekloste­r til Nest-Sotra. Her håndhilser han på sin nye trener, Steffen Landro.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway