Bergens Tidende

Natvik ny ArnaBjørna­rtrener

- MAGNUS WIKAN magnus.wikan@bt.no

Remi Natvik fra Stord ble presentert som ny Arna-Bjørnar-trener onsdag.

Arna-Bjørnar har vaert på jakt etter en ny hovedtrene­r helt siden Morten Røssland takket for seg og tok over herrelaget til Åsane før jul. Nå har de fått tak i en erstatter.

Stordabuen Remi Natvik, som ledet Aalesunds annetog juniorlag forrige sesong, tar over fjorårets bronsemeda­ljører i Toppserien. Han vil starte i jobben 1. februar.

Det bekrefter Arna-Bjørnar i en pressemeld­ing.

– Det er med stor tilfredsst­illelse vi ønsker Remi velkommen til oss. Remi har en bakgrunn som vi synes er spennende. Med hans spisskompe­tanse, spesielt innen spillerutv­ikling, har vi nå en gyllen mulighet til å definere et nytt lag med flere unge spillere, sier styreleder i Arna-Bjørnar Kvinner, Siv Lekven, i pressemeld­ingen.

Med seg i trenerteam­et får han Kjetil Lone som assistent, Håvard Smedsgård som keepertren­er og Stein Arve Lone og Martin Dolvik som spillerutv­iklere.

Må bygge et nytt lag

– Arna-Bjørnar er en spennende klubb, med verdier som er veldig lik på mine. De har et tydelig bilde av hvordan de ønsker å bygge klubben, med et fokus på talentutvi­kling, og ønsker å spille angrepsfot­ball. Det passer meg godt, sier Natvik til Bergens Tidende.

Hans nye klubb har fått en trøblete start på det nye året, etter å ha mistet seks av sine viktigste spillere. .

– Jeg kan ikke tenke på dem som ikke er i klubben. Det er en bra gjeng som er igjen, og vi, som alle andre klubber, ser på muligheten til å forsterke oss ytterliger­e. 33-åringen har de to siste årene jobbet for sunnmørskl­ubben, men han har også langs fartstid fra klubber i bergensomr­ådet. Der har han både vaert hovedtrene­r for Hovding og assistente­n til Kjetil Knutsen i FK Fyllingsda­len.

 ?? FOTO: KRISTIAN STENERUD ?? min LarvikTopp­scorer:Alver, FanaFana: Synna Lien, Vilde Ueland, Christine Karlsen Alver 7, Amalie Henriette Finrud Jøsendal, Kristine Gudbrandse­n, Aurora Kjellevold Hatle, Lene Christine Kausland, Celine Solstad 4, Sofie Ege Grønlund, Andrea Martine Solstad, Silje Marie Heleen Selstad, Sofie Vinde Norum 2, Emilie Margrethe Hovden 5, Oda Cathrine Lunne Mastad 27 Christine Karlsen FRA AALESUND: Remi Natvik har jobbet i Aalesund i to år.
FOTO: KRISTIAN STENERUD min LarvikTopp­scorer:Alver, FanaFana: Synna Lien, Vilde Ueland, Christine Karlsen Alver 7, Amalie Henriette Finrud Jøsendal, Kristine Gudbrandse­n, Aurora Kjellevold Hatle, Lene Christine Kausland, Celine Solstad 4, Sofie Ege Grønlund, Andrea Martine Solstad, Silje Marie Heleen Selstad, Sofie Vinde Norum 2, Emilie Margrethe Hovden 5, Oda Cathrine Lunne Mastad 27 Christine Karlsen FRA AALESUND: Remi Natvik har jobbet i Aalesund i to år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway