Bergens Tidende

Vega naermer seg Brann-rival

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no

– Det gjenstår små detaljer, sier Brannspill­erens agent.

Deyver Vega er svaert naer en overgang fra Brann til Vålerenga, ifølge spillerens agent José Luis Rodríguez.

– Gjenstår detaljer

– Det gjenstår små detaljer før Vega blir klar for Vålerenga. Prioritete­n hans er å fortsette sin stigende kurve i Europa, og derfor ønsker vi at han skal fortsette sin internasjo­nale karriere her, sier Rodriguez til avisen La Nación i Costa Rica.

Uttalelsen­e er gjengitt av Eurosport.no i Norge.

Det var like før jul BT kunne melde at Vega er ønsket i Vålerenga. Nå ser overgangen ut til å gå i orden.

Vega var ikke til stede på Branns første trening for året. Det ble forklart med flyforsink­else.

Andre klubb med Tjaernås

Tidligere Brann-speider Lars Tjaernås har nå den samme rollen i VIF og var med på å hente Vega til Bergen for tre år siden.

Til Eurosport sier Brannsport­ssjef Rune Soltvedt at klubben ikke er involvert i forhandlin­gene. I slutten av november skrev BT at Soltvedt hadde gitt Vega lov til å finne en ny arbeidsgiv­er.

– Vi arbeider med å finne en ny klubb i Europa til ham, bekreftet agent Rodrgiuez den gang. Han har foreløpig ikke besvart BTs henvendels­er til denne saken.

Spillerens Brann-kontrakt løper til sommeren.

Vega har spilt 55 kamper for Brann, men fikk så godt som ingen tillit av trener Lars Arne Nilsen i fjor.

Deyver Vega besvarte ikke BTs henvendels­e torsdag. FOTBALL: Haugesund og Molde ilegges en bot på 20.000 kroner for brudd på utlånsavta­ler for to Molde-spillere. Domog sanksjonsu­tvalget i Norges Fotballfor­bund kom dermed frem til at dommen fra påtalenemn­den var passende. Klubbene inngikk utlånsavta­ler om de to Molde-spillerne Ibrahima Wadji og Tobias H. Svendsen. Avtalen skal ha inneholdt en begrensnin­g som sa at spillerne ikke kunne spille mot Molde FK for FK Haugesund. I dommen heter det: I henhold til overgangsr­eglementet kan det i forbindels­e med overgang eller utlån av spillere «ikke avtales vilkår av økonomisk, sportslig eller annen karakter knyttet til bruk av spilleren i spesielle kamper eller bestemte tidsrom». NTB

 ?? FOTO: VEGARD WIVESTAD GRØTT, BILDBYRÅN NORWAY ?? TIL VIF: Deyver Vega (til v.), her på Vålerengas hjemmebane, ser ut til å skulle spille for Oslo-klubben i 2019.
FOTO: VEGARD WIVESTAD GRØTT, BILDBYRÅN NORWAY TIL VIF: Deyver Vega (til v.), her på Vålerengas hjemmebane, ser ut til å skulle spille for Oslo-klubben i 2019.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway