Bergens Tidende

Sendte Liverpool naermere gullet

Sliteseier i Brighton gjør at Liverpool beholder ledelsen i Premier League.

- MARIUS DAHL marius.dahl@schibsted.com

Liverpool slet. Sjansene uteble og et kompakt og hardtarbei­dende Brightonla­g gjorde de titteljage­nde gjestene fra Merseyside frustrerte.

Så må det ha skjedd noe i pausen. De røde kom ut i hundre, Salah fikk utfordre i Brighton-boksen.

Da ble det, som så mange ganger før den siste tiden, straffespa­rk. Pascal Gross la egypteren klønete i bakken og Salah selv fikk muligheten til å skyte. David Button gikk rett vei, men klarte ikke ta det harde skuddet.

Ti minutter senere kunne Brightons høyreside gjort ting godt igjen, da Gross fikk en god mulighet etter en crosser fra backen Martín Montoya. Dessverre klarte ikke tyskerens bredsider å finne veien til nettmasken­e.

Etter det hadde Liverpool brukbar kontroll, selv om de aldri klarte å punktere kampen helt.

To minutter før ordinaer tid burde derimot Salah blitt tomålsscor­er, da James Milner skar inn i boksen og spilte matchvinne­ren på åpent mål. Målsniken sleivet ballen til side for mål og spenningen varte kampen ut. Etter kampen var Liverpools manager Jürgen Klopp svaert tilfreds med måten laget hans dro i land seieren på.

– Vi vet at vi kan kontroller­e kampen og er ikke barnslige lenger. Vi kunne spilt bedre, men jeg er fornøyd ettersom vi vant kampen. Vi måtte prestere og levere en god kamp, og det gjorde vi, sa han til Sky Sports.

 ?? FOTO: PAUL CHILDS, REUTERS/NTB SCANPIX ?? VANT: Rivalene i Premier League fortsetter å ergre seg over de mange Liverpool-straffene, men avgjørelse­n i Brighton var det lite å si på.
FOTO: PAUL CHILDS, REUTERS/NTB SCANPIX VANT: Rivalene i Premier League fortsetter å ergre seg over de mange Liverpool-straffene, men avgjørelse­n i Brighton var det lite å si på.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway