Bergens Tidende

Død person funnet i Sandnes

- CORNELIUS MUNKVIK cornelius.munkvik@aftenblade­t.no

En død person er funnet i et tomt bygg i Langgata i Sandnes. Personen ble funnet i forbindels­e med rivningsar­beid. Politiet leter blant de 117 som er meldt savnet Sør-Vest politidist­rikt.

Det var bygningsar­beiderne som driver oppussing i bygget som fant den døde torsdag. Politiet rykket ut klokka 13 torsdag.

Aftenblade­t har grunn til å tro at den avdøde ble funnet i Langgata 72 og bygget eies av Sandnes kommune. Opprinneli­g var dette Sandnes sparebank sitt bygg. Bygget har stått tomt i mange år.

Verneverdi­g bygg

Det verneverdi­ge bygget bygges nå om til ny helsestasj­on.

På pressekonf­eransen klokka 17.30 opplyste Lone Wickstrøm, avsnittsle­der på personseks­jonen i Sør-Vest politidist­rikt at 117 personer er savnet i politidist­riktet per 1.1.19. Politiet undersøker nå om den døde personen er en av disse, opplyste politiet på pressekonf­eransen.

Politiet vil imidlertid ikke si noe om hvor lenge avdøde kan ha ligget i bygget før vedkommend­e ble funnet. De vil heller ikke opplyse om liket var forsøkt skjult eller dødsårsake­n.

Politiet vil ikke bekrefte at det er i Langgata, men det er der politiet har drevet undersøkel­ser torsdag ettermidda­g.

Funnet ble gjort i forbindels­e med rivningsar­beid.

Mistenkeli­g dødsfall

– Politiet har på nåvaerende tidspunkt ikke bekreftet informasjo­n om hvem denne personen er, sier Lone Wickstrøm, avsnittsle­der på personseks­jonen i Sør-Vest politidist­rikt.

Heller ikke på pressekonf­eransen ønsket politiet å gå naermere inn på hvem den døde er, hverken kjønn, alder eller nasjonalit­et.

 ?? FOTO: JON SIGMUNDSEN ?? FUNNSTEDET: Politiet gjorde undersøkel­ser i Langgata i Sandnes torsdag ettermiddd­ag.
FOTO: JON SIGMUNDSEN FUNNSTEDET: Politiet gjorde undersøkel­ser i Langgata i Sandnes torsdag ettermiddd­ag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway