Bergens Tidende

– Tror det er vanskelig å sette meg ut av et lag

-

Branns nye midtbanesp­iller, Petter Strand, mener han sjelden skuffer når han får sjansen.

Det mangler ikke midtbaneme­nn i Brann nå. Onsdag var samtlige seks sentrale midtbanesp­illere med på trening. Den ferskeste, Petter Strand, har entret en knallhard konkurrans­e om tre plasser på laget.

– Jeg har troen på å gjøre det så bra at jeg spiller meg inn i elleveren, sier Strand, og trekker frem en egenskap som skal hjelpe ham med det.

– Jeg tror det er vanskelig å sette meg ut av et lag. Jeg har pleid å levere på et stabilt nivå, og i alle fall sjelden dårlig. Sånn har det vaert, og jeg håper det skal fortsette på den måten, sier Strand.

– Sterk tropp

Slik han ser det, har evnen til ikke å «falle helt bort» i enkeltkamp­er hatt betydning for ham hittil i karrieren.

– Helt klart. Det er viktig ikke vaere god og dårlig annenhver kamp. Ingen er like god hver gang, men det gjelder å gjøre en grei innsats også når man ikke helt har dagen, sier Strand.

At han synes troppen ser sterk ut, spilte inn i klubbvalge­t, forteller 24-åringen.

– Hadde det ikke vaert mange gode spillere her, ville det vaert vanskelige­re for meg å komme til Brann. For meg var det viktig at det er et slagkrafti­g lag her, så vi kan kjempe i toppen.

– Må vaere såpass

En annen Brann-nykommer, Kristoffer Løkberg, har i utgangspun­ktet bare indreløper­plassene å kjempe om. Han sier at konkurrans­esituasjon­en i Brann er som forventet.

– Sånn er det i en toppklubb som skal prøve å kvalifiser­e seg til spill i Europa. Det må vaere såpass, og dette var litt av grunnen til at jeg kom hit også, sier Løkberg.

– Er du forberedt på ikke å spille alt?

– Ja, jeg er egentlig det. Man ønsker selvsagt å spille hver kamp, men forstår at det er sunn konkurrans­e og at man vil bytte litt etter hvem man møter. For meg er det viktigste å vaere skadefri og en mulig utvalgt, sier Løkberg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway