Bergens Tidende

WERGELAND

Ta bybanen til Inndalsvei­en og flytt rett inn i denne fortreffel­ige endeleilig­heten i øverste etasje, med sjarmerend­e uttrykk og moderne kvaliteter. Lun vedovn, iøynefalle­nde tregulv og luftig balkong.

-

Denne beliggenhe­ten er midt i blinken for alle som ønsker kort vei til hverdagens nødvendigh­eter. Studenter og ansatte som hører til HVL, HiB, KMD, BI, Haukeland, og Odontologe­n har gang- og sykkelavst­and. Noen få skritt fra inngangsdø­ren ligger bybanestop­pet Brann Stadion. Etter to sanger på Spotify befinner du deg midt i Bergen sentrum. Med naerbutikk­en Bunnpris Hope som naermeste nabo, kan man trygt si det er kort vei til butikk. Om du ikke fikk krysset av alle punktene på handlelapp­en hos Hope, finner du et større utvalg av butikker rett over haugen, på Sletten Senter. Bergen kommune vedtok fortetting i områdene langs Bybanen og nå begynner vi å se resultatet med bl.a. åpning av Sats Wergeland og flere spiseplass­er. Fredagspil­sen, lørdagslun­sjen og søndagskaf­fien kan med fordel nytes hos Cafe Ambrosia. Nabolagets nye favorittst­ed. Utsøkte matvarer, upåklageli­g service og enestående fin stemning.

Det selger lot seg begeistre over ved denne leilighete­n når den ble kjøpt tilbake i 2015 var plassering­en på enden av bygget, de store vinduene, den gode planløsnin­gen, garderober­ommet i gang, muligheten til å gjøre det ene soverommet om til en spisestue, og heltregulv­et. De høflige og rolige naboene var en gledelig bonus. Som beboer i et aksjelag fra 1950 har man rikelig med bodplass (to i kjeller, en på loft), tilgang til et stort tørkeloft og man slipper å betale dokument avgift ved kjøp. Alt i alt er dette en super leilighet, beliggende i et område det er lett å bli glad i.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway