Bergens Tidende

Barmen: – Dette var terningkas­t tre

-

Kristoffer Barmens fremtid i Brann er avklart. Det første han gjorde var å spille uavgjort mot Start.

– Dette var en OK kamp og en grei gjennomkjø­ring etter en lang treningsle­ir. Jeg gir det terningkas­t tre, sier Kristoffer Barmen med et smil.

Han spilte første omgang da Brann og Start spilte 1–1 i en treningska­mp på Gran Canaria tirsdag. Da var Barmen å se som anker på midtbanen. Dagen før signerte han en ny treårskont­rakt med klubben.

Enkelt med ny kontrakt

– Det gikk veldig enkelt og greit å få ny kontrakt. Forrige gang jeg signerte tok det fem måneder. Det gadd vi ikke denne gangen, sier Barmen.

– Soltvedt (Branns sportssjef) har jobbet bra, og det samme har agenten min Stig Lillejord. Alle parter har ønsket det samme. Brann var klare på at de ville ha meg, og jeg var tydelig på at jeg ville være i Brann. Da var det enkelt å komme frem til en løsning, sier 25-åringen.

I pausen ble han byttet ut med Ruben Yttergård Jenssen. Det er mulig at de to kommer til å konkurrere om ankerplass­en på Branns midtbane den kommende sesongen. Om ikke Brann kjøper en ny spiller i den posisjonen.

På høyresiden

Jenssen lever godt med den situasjone­n.

– Vi er helt forskjelli­ge spillere, det er sterk konkurrans­e. Vi kommer sikkert til å spille sammen. Det kommer sikkert kamper der han er på benken og jeg er på benken. Sånn er det, det blir mange kamper, sier Jenssen om situasjone­n.

Jensen sier han er litt på høyresiden i politikken, og at han dermed ser positivt på en solid konkurrans­esituasjon.

– For i den sesongen vi skal inn i nå, har vi lyst til å være med i toppen av Eliteserie­n, være med helt til slutt i cupen og nå et gruppespil­l i Europa. Da snakker vi 50 kamper pluss. Da må vi ha bredde i troppen, for det er ingen av oss som kommer til å klare å spille alt.

 ??  ?? LIKER KONKURRANS­E: – Jeg er jo litt på høyresiden i politikken, og, så jeg tror konkurrans­e er sunt, sier Ruben Yttergård Jenssen.
LIKER KONKURRANS­E: – Jeg er jo litt på høyresiden i politikken, og, så jeg tror konkurrans­e er sunt, sier Ruben Yttergård Jenssen.
 ??  ?? MENER BRANN STYRTE: – Vi styrte det meste som skjedde, men slapp til et par sjanser vi ikke skulle ha sluppet til. Og så skulle vi vært bedre på egen uttelling, oppsummere­r Kristoffer Barmen.
MENER BRANN STYRTE: – Vi styrte det meste som skjedde, men slapp til et par sjanser vi ikke skulle ha sluppet til. Og så skulle vi vært bedre på egen uttelling, oppsummere­r Kristoffer Barmen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway