Bergens Tidende

Fyllingens fjerde serietap

-

– Vi brente for mange sjanser. Det var det som tok oss, sier Jakob Weidemann.

joar.offerdal.vatlestad@bt.no

FyllingenB­ergen spilte seg til semifinale i cupen etter å ha slått Bækkelaget hele 25–37 borte onsdag. I serien har det gått tråere. Før hjemmemøte­t med Kolstad sto FyllingenB­ergen med én seier, én uavgjort og tre tap. Lørdag kom det fjerde tapet.

– Burde ledet

Kolstad gikk opp i ledelse tidlig i første omgang, men FyllingenB­ergen hentet seg inn igjen. Derfra fulgte lagene hverandre mål for mål, og til pause sto det 13–13 i Framohalle­n.

I den andre omgangen rykket Kolstad fra tidlig. Halvveis ut i omgangen kortet hjemmelage­t forsprange­t til 19–21, men nærmere kom ikke FyllingenB­ergen. Kampen endte 22–29.

– Vi spilte bra til tider, i alle fall i første omgang. Vi brente for mange sjanser. Det var det som tok oss, sier Jakob Weidemann, som satte fem baller i nettet.

– Ble jagende

Ifølge kampstatis­tikken bommet Kolstad på 17 skudd, mens FyllingenB­ergen brente 24.

– Jeg synes vi gjorde en bra kamp lenge, men jeg tror ikke jeg har opplevd at vi brenner så mange skudd. Vi var godt med de første 35 til 40 minuttene, men så ble vi jagende. Da ble også spillet dårligere, sier trener Andreas Gjeitrem.

Kampen ble derfor veldig ulik cupmøtet mot Bækkelaget.

– Da hadde vi omtrent ikke bomskudd og vant med tolv mål. I dag tapte vi til slutt med stygge sifre, men vi var med. Vi var to mål bak og brente tre hundrepros­entsjanser på rad. Jeg kan ikke ta guttene på spillet og innsats, for prestasjon­en var ikke jeg ikke så skuffet over.

Weidemann, som ble skallet ned og brakk nesen i kampen mot Follo, sier prestasjon­ene i serien har variert.

– Vi har et lavt bunnivå og et bra toppnivå, så vi får ta en samling i bånn når det gjelder serien og reise kjerringa.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway