Bergens Tidende

Syv av ti liker ikke Var

-

Hele 67 prosent av engelske fotballsup­portere mener kampene er blitt mindre underholde­nde etter at Var ble tatt i bruk, viser fersk undersøkel­se.

Videoassis­tert dømming (Var) har fått så hatten passer fra alle kanter etter at nyvinninge­n ble tatt i bruk i den engelske toppserien denne sesongen.

Oppstykket Supportere så vel som eksperter har vært kritiske til Var, hvor oppstykkin­g av spillet og tidsbruken på Var-avgjørelse­r er et par av argumenten­e som blir brukt.

Premier League har gjennomfør­t sin egen undersøkel­se av Var etter 250 kamper i den engelske toppdivisj­onen og vil presentere sine funn for klubbene på et møte torsdag. Men allerede nå kan Sky Sports fortelle hva folket mener om den utskjelte teknologis­ke nyvinninge­n.

Vil stoppe Var

Og det er ikke godt nytt for dem som elsker den videoassis­terte dømmingen.

En undersøkel­se utført av Yougov for den britiske mediegigan­ten viser at hele 67 prosent av de spurte mener fotballkam­pene er blitt mindre underholde­nde etter at Var ble tatt i bruk. 15 prosent ønsker å stoppe bruken av Var helt.

Vil beholde Var

Til tross for at mange mener kampene har fått lavere underholdn­ingsverdi, er det et stort flertall som ønsker å beholde Var. Hele 74 prosent ønsker å fortsette med Var, men vil endre måten det brukes.

Men det finnes også de som ønsker å beholde Var slik det brukes i dag. 8 prosent, skal vi tro undersøkel­sen.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway