Bergens Tidende

Å slippe ansvar etter bilsalget er en fantastisk deilig følelse

-

Da Trond skulle selge sin 10 år gamle bil gruet han seg veldig. Han ble tipset av en kamerat om Nettbil og la sitt håp til at det skulle bli en enklere prosess enn å selge privat. Det angret han ikke på!

-

Jeg har ikke veldig greie på bil, og å få masse spørsmål fra folk om det ene og det andre var virkelig noe jeg gruet meg til. Så ble jeg tipset av en kamerat om Nettbil, så jeg søkte det opp på nett og fant ut at det bare var noen få ting jeg trengte å fylle ut. Etter det gikk det ikke mer enn en time eller to før jeg ble kontaktet av en fra Nettbil som fortalte meg litt om prosessen og hvilken pris jeg kunne forvente meg for bilen.

Gode råd før salg

I stedet for å lete frem informasjo­n på nett syntes Trond det var fint å få en informeren­de samtale fra Nettbil. Han fikk noen tips og råd før salg, og beskjed om å vaske bilen og legge reservedek­kene i bilen sammen med reservenøk­kel og servicehef­te. Så var det bare å levere bilen til NAF på avtalt tid.

- Jeg leverte bilen til NAF mandag morgen kl. 7 og da skjedde alt på dagen. Noen timer senere fikk jeg en rapport om bilens tilstand og kl. 13 startet auksjonen og tre timer senere var den over. Jeg fikk løpende orienterin­g om bud som kom inn, det begynte veldig lavt, men de siste minuttene så tok det seg veldig opp!

Gjennom hele prosessen, fra første kontakt til ferdig salg av bil, hadde Trond samme kontaktper­son fra Nettbil. Slik er Trond og andre som selger bil med Nettbil sikre på at de får god hjelp fra en som har god oversikt over salget deres.

- Når auksjonen var over ringte representa­nten fra Nettbil og spurte om jeg var fornøyd med prisen. Jeg hadde ikke fulgt med siste halvtimen så når han fortalte meg resultatet må jeg si at jeg ble kjempeover­rasket for det lå flere tusen over prisen jeg hadde blitt forespeile­t, legger Trond til.

En rask affære

Trond var fornøyd med prisen og godtok den på stående fot. Etter noen få minutter fikk han en mail fra Nettbil hvor han aksepterte salgssumme­n.

- Jeg fikk beskjed om at betalingen ville skje innen 7 dager men allerede to dager senere hadde jeg pengene på konto. Da var det totalsumme­n bilen ble solgt for, ingen gebyrer ble trukket fra og jeg betalte ingenting for NAF-testen.

Det var også en trygghet for Trond å vite at hvis han ikke hadde vært fornøyd med prisen kunne han ha takket nei og hentet bilen på NAF helt kostnadsfr­itt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway