Bergens Tidende

Conor McGregor ble knocket ut: – Dette tapet var tøft å svelge

-

Det ble ikke den returen til MMA-buret for Conor McGregor som iren hadde håpet på. Mot Dustin Poirier ble han knocket ut i midten av andre runden.

For etter at Poirier hadde fått inn flere knallharde slag mot ansiktet til McGregor i midten av den andre runden, smalt iren rett i bakken. Noen sekunder senere var kampen ferdig, med en tydelig preget McGregor liggende.

Da hadde Poirier, som tidligere har vært midlertidi­g mester i lettvektsk­lassen, også fått inn en rekke gode spark mot beina til McGregor. Disse stanset irens offensiv.

Dermed ble det ikke den returen til MMA-buret de fleste hadde sett for seg for McGregor. I januar

2020 knocket han ut Donald Cerrone etter bare et drøyt minutt foran 20.000 elleville fans.

– Jeg følte meg ikke så komfortabe­l som jeg burde være. Å være aktiv blir viktig for meg fremover. Jeg kommer snart tilbake. Dette tapet var tøft å svelge, sa McGregor i buret like etter kampen.

Poirier fikk dermed sin revansje mot McGregor. De to møttes også i

2014, i McGregors fjerde kamp i UFC. Da vant McGregor på knockout etter bare ett minutt og 46 sekunder.

– Jeg er glad, men ikke overrasket. Jeg har brukt mye tid på å bli klar til denne kampen. Jeg vil takke Conor, han er profesjone­ll. Kanskje vi møtes igjen, sa Poirier etter seieren.

De to møttes etter kampen, der de utvekslet noen ord og diskuterte kampen.

– Vi må jo møtes igjen i buret, nå har du vunnet en og jeg vunnet en. Du er en j**** kriger, sa McGregor med krykker fordi sparkene til Poirier hadde gjort så stor skade.

Tidligere har McGregor vært kjent for å prate mye dritt om og til motstander­ne, noe han også gjorde før deres første møte for syv år siden. Da innrømte Poirier at han mistet fokus på kampplanen fordi han ble så irritert på måten McGregor holdt på.

Det var ikke en del av kampplanen til McGregor denne gangen. Begge hadde respekt for hverandre både før og etter kampen.

Og da Poirier traff McGregor med flere harde slag mot ansiktet, var det hele over etter to minutter og 32 sekunder av den andre runden.

Stevnet var det tredje i kamporgani­sasjonen UFC på øyen «Fight Island» i Abu Dhabi på en uke, alle med rundt 2000 fans til stede. Det er første gang det har vært tilskuere på UFC-stevner siden starten av mars 2020.

 ?? FOTO: JEFF BOTTARI / REUTERS / NTB ?? Dustin Poirier får inn en fulltreffe­r mot Conor McGregor (til v.).
FOTO: JEFF BOTTARI / REUTERS / NTB Dustin Poirier får inn en fulltreffe­r mot Conor McGregor (til v.).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway