Bergens Tidende

Mourinho overrasket over Bale

José Mourinho uttrykker at han er «overrasket» over det som skjedde rundt Gareth Bales (31) skade.

- OLE KRISTIAN STRØM ole.kristian.strom@vg.no

Daily Mail og andre engelske medier hevder at forholdet mellom de to Tottenham-profilene ikke er det beste etter Bales skademarer­itt og et Bale-innlegg i sosiale medier. Måten portugiser­en uttrykte seg på etter kampen mot Everton (5–4-tap), kan tyde på at avisene har rett i det.

Bale la tirsdag ut en Instagram-post der det sto «Bra treningsøk­t i dag». Det er dette som skal ha irritert Tottenham-sjefen.

Fredag morgen offentligg­jør engelske aviser Mourinhos kommentar til det som har skjedd rundt Gareth Bale denne uken. Uttalelsen­e fra Mourinho kom rett etter kampen, men har ikke blitt publisert før nå. Guardian siterer ham slik:

– Vi møtte West Bromwich søndag, og han spilte ikke. Mandag ble jeg litt overrasket over at han ønsket å ta en skanning, fordi han ikke var komfortabe­l med noe muskulaert i et område. Så han trente ikke på mandag, og deretter på tirsdag trente han med laget, men jeg ble informert om at han ønsket å jobbe med våre eksperter i et par dager for å styrke dette området.

– Det er grunnen til at han ikke er her. Jeg tror ikke det er en åpenbar skade, jeg vil si at han føler seg ukomfortab­el, og på grunn av treningsøk­ten der han ikke kunne vaere 100 prosent.

Gareth Bale fikk hard medfart etter Tottenhams 1–0-tap for Brighton for to uker siden.

– Tror jeg kunne bidratt med like mye (lite) som Bale har gjort etter 23 minutter, tvitret den tidligere norske landslagss­pilleren Thorstein Helstad.

Bale startet den kampen og ble tatt av etter en times spill. Siden har han ikke vaert på banen for Tottenham.

 ??  ?? Tottenham-manager José Mourinho.
Tottenham-manager José Mourinho.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway