Bergens Tidende

MINNEORD

-

Vår kjaere kollega Pär Lifvergren døde 15. februar, kun 52 år gammel.

Pär satte livet veldig høyt, og laerte oss andre hvordan vi faktisk burde leve det, når vi iblant glemte. Som flyvert i Widerøe hadde han mange kollegaer, og en jobb som ofte kunne vaere strevsom. En jobb som krever litt ekstra motivasjon når arbeidsdag­en bikker ti timer, og man har stått opp klokken fire på natten.

Pär var en god motivator på slike dager. Alltid blid og positiv. Han inviterte ut på en «fika» når vi var på utestopp, og viste oss at man ikke skal ha noe dårlig samvittigh­et om man forsyner seg med et stykke til. For vi må nyte alt det søte, gode og deilige vi kan, enten det er kake eller selskapet til en god venn. Pär var en mester i å sette pris på gode stunder, og til å vise de rundt seg at han var glad i dem.

En gang han straks skulle fylle år, fortalte Pär at han ikke gledet seg over å bli eldre. «Jeg elsker jo å leve», sa Pär. Han gledet seg veldig til å komme tilbake i jobb, og til kollegene han var så glad i.

Det er så forferdeli­g leit at det ikke skulle bli sånn.

Pär var forfatter, og skrev mange noveller samt flere bøker. Han hadde et rikt liv å dele fra, og en unik evne til å dele. Han elsket Bergen, Radøy og Paris. Og han elsket blomster. Til våren vil hans over hundre tulipanløk­er blomstre for Pär.

Neste gang vi har bursdag skal vi tenke på Pär, og neste gang vi tar en fika. Vi er så uendelig takknemlig for alle de fine stunder på jobb sammen med ham. Vi vil aldri glemme hans varme og rause sinn!

Pär etterlater seg sin kjaere samboer Frank.

PÅ VEGNE AV ALLE KOLLEGAER I

WIDERØE, ENDRE KLEIVEN

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway