Bergens Tidende

Disse lagene møtes i andre cuprunde

Første runde av den lokale cupen i Hordaland bød på lokalderby, utvisning og utklassing. Konkurrans­en tilspisser seg ytterlige når det nå er klart for sekstendel­sfinaler.

- Hanna Torsdotter Husabø hanna.husabo@bt.no

Mens 25 lag spilte seg videre fra runde én, gikk syv lag gikk direkte til runde to etter første cuptreknin­g. Nå har 50 herrelag har blitt til 32.

For første gang sender BT kamper fra den lokale cupen i Hordaland direkte.

Kvinnene spiller to runder mindre enn herrene, derfor består denne trekningen kun av herrelag.

Disse kampene sender BT

Andre runde går av stabelen i perioden 6.-8. juni. Hver av dagene sender BT en kamp direkte på bt.no:

6. juni: Nest-Sotra–Flaktveit 7. juni: Nordhordla­nd–Solid 2/Stord 3 (her blir det også Ballspark-sending før og etter kamp)

8. juni: Mathopen–Hasunds Hund

– Kommer til å mobilisere

Tidligere sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, jobber ikke lenger med fotball. Men han er en ivrig følger av lokalfotba­ll på fritiden.

– Jeg savner ikke å jobbe med fotball. Men jeg tar meg ofte en tur på kamp og ser gutter 16 eller andre lokale lag i lavere divisjoner. Lokalfotba­ll er selve sjelen i fotball, sier han.

Soltvedt er bosatt i nettopp Nordhordla­nd, og tror hjemmelage­t kommer til å skape liv og røre når de møter sunnhordla­ndslaget Solid 2/Stord 3.

– Det blir fantastisk med ballsparks­ending fra Knarvik, de kommer til å mobilisere, sier han, og legger til at han har en nevø på laget.

Andre runde, herrer:

Viggo–Hausvik Trane–Eldar Nordhordla­nd–Solid2/Stord3 Kjøkkelvik–Viking Ørnen–Øygarden Dale–Masfjord/Gulen Loddefjord 3–BI Athletics Olsvik–Kvernbit 2 Mathopen–Hasunds Hund Mann–Nymark 2 Vestsiden/Askøy–Kvernbit

1 Nest-Sotra–Flaktveit Nore Neset–Baune Sotra 3–Lyngbø 2 Askøy 3–Smørås Arna-Bjørnar 3–Vaksdal

 ?? TOR HØVIK (ARKIV) ?? Kjøkkelvik jublet for seier over Neptun i cupens første runde.
TOR HØVIK (ARKIV) Kjøkkelvik jublet for seier over Neptun i cupens første runde.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway