Bergens Tidende

BRANN-BØRSEN Brann – Barcelona 1-2 (1-1)

-

Tilskuere: 3300

Mål: 0-1 Caroline Graham Hansen (9), 1-1 Cecilie Redisch Kvamme (39), 1-2 Salma Paralluelo (72).

Dommer: Alina Pesu, Romania.

Gult kort: Rakel Engesvik, Joanna Tynnilä, Brann.

Barcelona (4-3-3): Cata Coll – Lucy Bronze, Irene Paredes, Ingrid Syrstad Engen, Ona Batlle (Fridolina Rolfö fra 71.) – Aitana Bonmatí, Keira Walsh, Patri Guijarro (Alexia Putellas fra 71.) – Caroline Graham Hansen (Vicky López fra 88.), Mariona Caldentey (Clàudia Pina fra 78.), Salma Paralluelo (Esmee Brugts fra 88.).

7

Ble spilt ut av berøringen ballen tok innom Stenevik ved åpningsmål­et. Holdt Brann inne i kampen med flere gode redninger.

5

Hennes touch som satte Mikalsen ut av spill for åpningsmål­et. Spilte seg opp, men ble vendt bort av målscorer Paralluelo ved 2-1-målet.

5

Slo en stygg feilpasnin­g som Barcelona ikke klarte å omsette i en scoring. Flere tvilsomme involverin­ger utover i kampen.

5

Ble satt i arbeid da angriperne kom seg forbi Bratberg Lund. Lokket ut av posisjon ved 1-2-målet da Bonmati slo den målgivende pasningen.

6 CECILIE REDISCH KVAMME

Slet til tider defensivt mot gode kantspille­re hos Barcelona, men offensivt gjorde hun jobben. Skled inn utligninge­n på bakre stolpe.

6

Slo flere feilpasnin­ger enn vi har blitt vant til å se henne gjøre, men traff når det gjaldt: Ved den målgivende pasningen til Redisch Kvamme.

8

Irriterte på seg motstander­ne med evig arbeidskap­asitet og bitende taklinger. Oppretthol­dt intensitet­en gjennom hele kampen. 5

Kunne virke som om Barcelona prøvde å utnytte landslagsb­ackens defensive svakheter. Ble ofte forbigått.

7 SIGNE GAUPSET

En av få som så ut til å skape noe under Barcelonas dominans. Gjorde et flott stykke arbeid før scoringen til Redisch Kvamme.

7 LARISSA CRUMMER

Inne igjen på laget for å styrke Branns press. Jobbet beinhardt og bidro til noen pasningsbr­udd.

6 RAKEL ENGESVIK

Må ta sin del av skylden for 0-1. Gjorde opp for seg med en veldig fin forsering som startet angrepet for utlikninge­n.

AURORA MIKALSEN INGRID STENEVIK MARTHINE ØSTENSTAD JOANNA TYNNILÄ JUSTINE KIELLAND KAROLINE HAUGLAND MARIT BRATBERG LUND INNBYTTERE

Amalie Eikeland: 5 Inn for Rakel Engesvik i det 56. minutt. Bidro med energi og vilje til å presse.

Johanna Renmark: Inn for Justine Kielland i det 78. minutt. Anna Aahjem: Inn for Larissa Crummer i det 79. minutt.

Sara Ritter: Inn for Joanna Tynnilä i det 79. minutt.

Tomine Svendheim: Inn for Signe Gaupset i det 86. minutt. Spillerne må ha vært på banen i minimum 30 minutter av ordinær tid for å bli vurdert.