Digital Foto (Norway)

BENQ PD3205UA

-

Denne skjermen er rettet mot deg som er opptatt av gra kk og bildebehan­dling. Med fokus på fargenøyak­tighet dekker skjermen 99 % av sRGB-skalaen og 99 % av Rec.709-fargeromme­t. Den har også Delta E ≤ 3-fargegjeng­ivelse, noe som indikerer at du ender opp med visning av naturtro farger. Dette er ikke bare tomme tall. Du får faktisk svaert god og balansert fargegjeng­ivelse med denne skjermen, som også har et triks i ermet som vil glede MacBook-brukere med behov for mer skjermarea­l.

En spesiell M-book-modus blir nemlig aktivert når du kobler en baerbar MacBook til denne skjermen, og fargepro len blir justert til MacBooken din. Det gjør den faktisk på en så god måte at du ikke ser noen forskjell. Dermed får du akkurat det bildet du er vant til, noe som er viktig, saerlig når du skal jobbe med bilder.

Når det gjelder bildebehan­dling, er det dermed en svaert god skjerm som med 32 tommer og skarp 4K-oppløsning gir deg bilder i et format der du virkelig kan fordype deg i detaljene. Betjeninge­n skjer på baksiden eller med den medfølgend­e Hotkey Puck, som er en liten skruknapp som kobles til skjermen. Den gjør det enkelt å justere lysstyrken, endre fargepro

ler og mye annet.

Den enkle, svarte designen gjør at denne skjermen er både diskré og ryddig. I stedet for et vanlig skjermfot har den et stativ som du fester på bordkanten. Dette stativet holder skjermen med en arm, og dermed kan du dra den mot deg over bordet. Dette er ikke bare plassbespa­rende under skjermen, men gjør det i tillegg svaert så enkelt å skyve den til side når du ikke har behov for å bruke den lenger.

 ?? ?? Skjermen festes på bordkanten og trekkes foran brukeren, så den tar nesten ikke opp plass på bordet i det hele tatt.
Skjermen festes på bordkanten og trekkes foran brukeren, så den tar nesten ikke opp plass på bordet i det hele tatt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway