Digital Foto (Norway)

PHILIPS BRILLIANCE 7000 27B1U7903

-

Prisen er høy til å vaere en skjerm på 27 tommer. Den rettferdig­gjøres imidlertid langt på vei av god design, gode bildeegens­kaper og gode tilkobling­smulighete­r. Skjermen er laget av plast, men har en

ott og solid stålfot som øker kvalitetso­pplevelsen. Bildet går nesten helt ut til kantene, og de relativt lett betjente kontrollkn­appene er gjemt bort på baksiden. Skjermen ser derfor både diskré og stilren ut på forsiden.

Bildet er skarpt i 4K – og dette er en stor fordel når du sitter så naer som du ofte gjør foran en dataskjerm. Det gjengis ott selv fra svaert skjeve vinkler, og skjermen har en imponerend­e lysstyrke på opptil 1400 nits. Den maksimale lysstyrken er faktisk i overkant høy ved lengre tids bruk. Vi valgte å dempe styrken en del. Skjermen bruker Mini-LED-teknologi med vesentlig ere dioder enn en tradisjone­ll

LED-skjerm, noe som bidrar til veldig ott kontrast. Sort er kullsort og er skarpt markert mot lyse elementer. Skjermen støtter 10 bit-farger og gjengir den svaert brede paletten av fargetoner naturlig og nyansert. Den viser 99,2 prosent av Adobe RGB- og 97,2 prosent av DCI-P3-fargeromme­t, og det er mulig å velge spesielle moduser for de to fargeskala­ene på skjermen. Vi dro spesielt god nytte av Adobe RGB-modusen til bilder, som kk frem ere fargedetal­jer enn med standardin­nstillinge­n.

En smart detalj er at skjermen kan brukes som dokkingsta­sjon til baerbar PC. Vi koblet PC-en til skjermens Thunderbol­t 4-port, og så kk vi opp bildet på skjermen samt strøm og Internett til PC-en. Sistnevnte krever imidlertid at du kobler en nettverksk­abel til Ethernet-inngangen på skjermen.

 ?? ?? Philips-skjermen kan roteres 90 grader og brukes i stående format.
Philips-skjermen kan roteres 90 grader og brukes i stående format.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway