Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

60 år

Roy Sheppard, Kristiansa­nd. Min kjære mann, vår snille, omtenksomm­e pappa og bonuspappa, Bebbe og svigerfar, fyller 60 år i dag. Gratulerer så hjertelig med dagen. Vi er utrolig glad i deg. Klemmer fra alle dine

6 år

Maja Gjessen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for godjenta vår Maja som fyller 6 år 10. februar. Vi er veldig glad i deg, og alltid veldig stolt av deg. Mange klemmer fra lillebror Ole, mamma, pappa og resten av familien.

40 år

Anne Sofie Eriksen, Kristiansa­nd. Vi vil få gratulere vår alles kjære Anne Sofie Eriksen med 40-årsdagen den 10.2.17. Hilsen fra familie og venner.

4 år

Inge Ståhl Buås, Kristiansa­nd. Endelig er 4-årsdagen her! Vår snille og gode Inge skal feires hele helga med både familiesel­skap og Sabeltann fest! Vi er så glad i deg! Stor klem fra Marius, mamma og pappa!

30 år

Jannicke Fredriksen, Søgne. Grattis med den store dagen.du er ei flott jente som vi er veldig glad i.du er i ditt rete element når du får holde på med hest noe du kan.vi gleder oss til å feire deg. Stor klem fra mor, far og Joar.

3 år

Ruben Westin, Kristiansa­nd. Vår kjære Ruben Westin blir 3 år i dag 10.februar. Du er en fantastisk gutt som vi er veldig stolte av. Stor klem fra mamma, pappa, Maria, Angelica og Trampe.

30 år

Stine Dalen Gundersen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, verdens beste Stine. Vi er utrolig stolt av deg. Du har så mange flotte egenskaper at det er ikke plass til å få med alle. Love U, klem fra mamma, paps, Simon, Nicklas og Lady !

3 år

Lina Olene Vigsnes, Kristiansa­nd. Superjenta vår er 3 år! Du er ei glad og sprudlende jente, full fart hele tida og stadig prosjekter på gang. Vi er veldig glad i deg! Gratulerer med dagen! Klem fra mamma, pappa, Anna og Vilde.

10 år

Alexander, . Gratulerer til vår fotballgut­t Alexander! Du er fantastisk og vi elsker deg! Klem fra mamma, pappa og Angelica

2 år

Marcus Christophe­r Waarum Bratsberg, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 2 år fredag den 10. februar. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

7 år

Maren Tønnesen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Maren som fyller 7 år 10. februar. Du er en knallkul jente med masse godt humør, som vi er veldig glade i. Vi håper du får en flott bursdag! Hilsen fra storesøste­r Hanne, mamma og pappa

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway