Fædrelandsvennen

– Drømmen er å spille for KIF i eliteserie­n

- ÅGE HARALD DRANGSHOLT

●● Denne kvartetten reiste fra Kristiansa­nd for å innfri høye ambisjoner. Nå røper alle fire at de også har et ønske om å spille på øverste nivå for KIF.

– Det er ingenting jeg mer ønsker enn å spille for KIF i eliteserie­n. KIF er klubben i vårt hjerte, og jeg tror alle vi fire har en drøm om å spile for KIF i eliteserie­n en dag, sier Øyvind Frigstad.

I dag spiller han i eliteserie­n for Lier-laget St. Hallvard. Han er bosatt i Drammen hvor han de- ler leilighet med Herman Gabriel Ranneberg Vildalen, som spiller for Drammen i eliteserie­n.

– Jeg har lyst til å spille for KIF i eliteserie­n. Vi må ha et eliteserie­lag i Kristianan­d, sier Vildalen.

Litt lenger øst holder Eirik Köpp til i bærumslage­t Haslum. Han har aldri spilt i KIF, men også han røper at han har lyst til å spille for den tidligere storklubbe­n.

– Akkurat nå trives jeg kjempegodt her, men skal jeg flytte hjem, hadde det vært gøy å spille for KIF. Når jeg er ferdig med studier og epoke i Haslum, er det absolutt muligheter, sier Köpp.

Preben Egeli er Sørlandets representa­nt i eliteserie­ns nordligste lag, Bodø.

– Jeg kan absolutt tenke meg å spille for KIF i eliten. Men nå satser jeg bare på å bli bedre og bedre, så det må bli når karrieren er på hell. Men jeg er en hjemmekjær gutt, sier den ambisiøse 18-åringen.

 ?? FOTO: BODØ HK/PRIVAT/HASLUM MEDIA ?? Preben Egeli i Bodø, Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen i St. Hallvard, Øyvind Frigstad i Drammen og Eirik Köpp i Haslum er fire eliteserie­spillere i håndball for herrer, som kommer fra Kristiansa­nd-regionen.
FOTO: BODØ HK/PRIVAT/HASLUM MEDIA Preben Egeli i Bodø, Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen i St. Hallvard, Øyvind Frigstad i Drammen og Eirik Köpp i Haslum er fire eliteserie­spillere i håndball for herrer, som kommer fra Kristiansa­nd-regionen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway