Fædrelandsvennen

Nå skal det stakes, sykles og løpes!

- DAG SVERRE JØLSTAD

At jeg står på resultatli­sten til Sprekingen, var nytt for meg. Men jaggu inspirerer det til ekstra innsats.

Mandag fikk jeg en hyggelig og overrasken­de telefon. Det var en gammel kjenning fra FVN som kunne informere meg om at jeg klatret på listen i Lokalsport­ens aktivitets­konkurrans­e «Sprekingen».

Hvaforono?? Sprekingen. Har jo hørt om det. Erindrer at jeg leste om at både herr og fru Wulff er noen råskinn. (Det har jeg også erfart i sykkelritt). Men jeg visste altså ikke at man automatisk blir sluset inn i denne konkurrans­en dersom man er registrert på strava.com og gjennomfør­er ett eller flere av de ni segmentene i Sprekingen­s langrenns-/rulleskigr­en, syklegren og løpegren.

«Kan du skrive noen ord om dette? Nå som det fortsatt er snø her i sør?» Jeg tror min bekjente i andre enden forsto at dette hadde jeg liten peiling på.

Nå sitter jeg her og skriver. Etter en deilig skitur fra Uia-gill. Ikke et segment i Sprekingen, men med skøyteski og nydelig føre under tusenvis av stjerner var det en strålende opplevelse. Jeg liker veldig godt å trene. Nå som snøen er kommet til Agder vil jeg helst ut på skiene hver dag. Men det trenger jo ikke mine argeste konkurrent­er på Hovden tour å vite… Nå skjønner jeg bed- re at de vet det gjennom Strava og Sprekingen, så fremover kan jeg jo like godt kjøre løpet fullt ut.

Jeg skal hive meg på Lokalsport­ens aktivitets­konkurrans­e og gi lokale ski-, sykkel- og løpeentusi­aster kamp om gode tider i segmentene. Jeg tror dette kan løfte treningen gjennom året til nye høyder. Skal gi 2xwulff kamp i alle fall nå i vinter!

Hilsen Daggi, nummer 23 på lista, men på vei oppover!

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Kristiansa­nderen Dag Sverre Jølstad (43).
FOTO: PRIVAT Kristiansa­nderen Dag Sverre Jølstad (43).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway