Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

14 år

Robin Mikkelsen, Bykle. Robin Mikkelsen som bor på Hovden fyller 14 år den 16. februar. Vi vil gratulere den ski- og fotballgla­de gutten vår med dagen. Glad i deg, gleder oss til dagen. Hilsen fam i Kristiansa­nd

12 år

Ina Eftevaag Holbek, Kristiansa­nd. Hipp, hurra for Ina som blir 12 år den 16. februar. Du er grei, snill og har et hjerte av gull. Håper du får en topp bursdag. Hilsen mamma og pappa som er så veldig glad i deg.

9 år

Johanne Dvergsnes Hodne, Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra for fineste Johanne som fyller 9 år i dag. Du er en god storesøste­r. Vi er veldig glade i deg og håper du får en super dag! Klemmer fra Alma, Jonas, mamma, pappa og lillepys.

5 år

Magnus Tolstad, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen din i dag, 16. februar! Du er en super gutt, snill og god, og som har mange tanker rundt det meste:) Vi er veldig glade i deg! Klemmer fra Kristian, Simen, mamma og pappa

5 år

Olav Elyas Frøkedal Johansen, Gratulerer med 5-årsdagen verdens beste fotballgut­t, Olav Elyas Frøkedal Johansen. Vi er så stolt av deg lille venn og gleder oss til fest . Klem mamma og pappa.

3 år

Johannes Næss Jerstad, Kristiansa­nd. Denne humørspred­eren fylte tre år 16. februar. Takk for at du sprer så mye glede rundt deg. Gratulerer med dagen fra mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway