Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

85 år

Thor Christian Thorsen, Kristiansa­nd. Verdens beste Thor Christian Thorsen fyller 85 år fredag 17.februar. Vi gratulerer med tre ganger tre hurra for deg! Hilsen din kone, barn, svigerbarn og barnebarn.

70 år

Karin Øksendal, Kristiansa­nd. Vår kjære mamma fyller 70 år i dag, 17.2. Vi gratulerer med dagen. Vi er veldig glad i deg. Du er raus og hjertevarm og god til å få alle til trives. Hilsen barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn.

2 år

Emely Myrvold

, . Hipp hurra for solstrålen vår Emely Myrvold, som fyller 2 år 17. februar 2017. Vi er kjempeglad i deg. Klem fra farmor og farfar

50 år

Jill Iren Hartveit, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen 17. februar 2017. Vi gleder oss til å feire deg! Gode bursdagskl­emmer fra hele familien :)

1 år

Mie Maria Tobiassen , Lillesand. Vår lille solstråle, Mie Maria Tobiassen på Ribe i Høvåg fyller 1 år fredag 17. februar. Vi er veldig glad i deg og vi digger deg. Bursdagskl­em fra mor og far.

50 år

Tor Arne Engestøl , Kristiansa­nd. Hipp hurra for den spreke og evigunge pappaen vår, Tor Arne Engestøl som fyller 50 år i dag! Håper du får en super bursdag i det store utland. Vi setter stor pris på deg. Klem fra kidsa og hunden

9 år

Frida Otilie Garberg, Kristiansa­nd. Familiens eneste prinsesse fyller 9 år! Hipp hurra for deg Frida, du er ei flott, snill og omtenksom jente, men og bestemt! Og i kveld skal du feires. Vi er veldig glad i deg, klem fra Besta og Besten

9 år

Johannes Træthaug Matre, . Sjarmøren vår, Johannes Træthaug Matre, fyller ni år 17. februar. Mamma, pappa og brødrene Simon og Filip på Langhus gratulerer så mye!

7 år

Leander Snøås-nilsen , . Vi vil gjerne ønske storsjarmø­ren vår med 7 år i dag. Vi er utrolig glad i deg, og gleder oss masse til feiring i morra:-) Stor klem fra Bertinus, pappa og mamma.

6 år

Malin Skeie, Lillesand. På Vallesverd­myra ei prinsesse bor, som nå begynner å bli riktig så stor. For tenk at du Malin som vi har så kjær, til høsten som kommer ei skolejente er. Gratulerer med dagen.stor klem fra far og mor

5 år

Erik Nordhagen, Kristiansa­nd. Endelig er 5-årsdagen du har ventet så lenge på her. Du er sånn en snill og god gutt, med godt humør og mange gode ideer på lur. Gleder oss til feiring! Mange klemmer fra Alise, mamma og pappa.

2 år

Jenny Sundgot, Kristiansa­nd. Vår kjære lille Jenny er allerede 2 år. Du sjarmerer oss i senk med dine klemmer og triks. Gratulerer med dagen skatten vår, vi er så glad i deg! Hilsen fra Simen, Mari, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway