Fædrelandsvennen

Vennesltve­destrandol­senskalløf­tedemokrat­eneia Tankbil traff stolpe og veltet

- ODD-INGE RØNNING ULEBERG

●● En tankbil traff mandag morgen en stolpe og veltet. – Det var glatt. Det er hovedårsak­en til at vogntoget veltet, sier Martin Ugland, operasjons­leder ved Agder politidist­rikt. Hendelsen skjedde på fylkesvei 121. – Vogntoget har sklidd på glatta, kommet utfor veien og kantet, sier Ugland. Ifølge politiet kom sjåføren, en 37 år gammel mann, fra hendelsen uskadet.

Norgesmest­er i bridge, Jorunn Aaselle Olsen (50), er blitt politiker. Nå skal hun gjøre Vidar Kleppes parti Demokraten­e stort i Vennesla.

– Nå skal vi bygge oss opp fram mot stortingsv­alget til høsten, og i 2019 skal Demokraten­e inn i kommunesty­ret, sier Olsen.

I helga ble kvinnen med fortid i SV valgt som første varamedlem til Demokraten­es sentralsty­re. Vidar Kleppe sier hun vil få en fremtreden­de plass på stortingsl­isten til Demokraten­e.

Hadde fylkesvalg­et i Vennesla i 2015 vært kommuneval­g, ville Vennesla fått en representa­nt fra Demokraten­e i kommunesty­ret. Kleppe mener potensiale­t er stort hvis han får riktige folk til å stille på lokal liste.

Olsen håper hun kan være den personen.

– Jeg er opptatt av sikkerhet for Israel, motstand mot EØS, el- drepolitik­k og å løfte de svakeste. Derfor Demokraten­e, sier Jorunn Aaselle Olsen, som har fortid fra NSB og Securitas. I Securitas var hun også hovedtilli­tsvalgt.

Nå arbeider Olsen ved Liebermann Bakeri, hvor hun pakker brød.

– Lokalpolit­isk er målet å bidra til fokus på de som sliter og å skape politisk fornyelse. Vennesla trenger det, sier Olsen.

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Jorunn Aaselle Olsen satser på en fremtid i lokalpolit­ikken i Vennesla.
FOTO: PRIVAT Jorunn Aaselle Olsen satser på en fremtid i lokalpolit­ikken i Vennesla.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway