Fædrelandsvennen

Stjal tv-en mens eieren lå og sov

- TORMOD FLEM VEGGE

Tyver var natt til onsdag på ferde på Mosby. Tv-en til Kenneth Vålandsmyr ble stjålet mens han sov.

– Det verste er at tyvene har vært inne i huset mens vi sov, sier Kenneth Vålandsmyr.

Natt til onsdag var en eller flere tyver på ferde på Høietun i Kristiansa­nd.

Uvedkommen­de tok seg inn veran- dadøra til huset som Vålandsmyr eier.

– De har gått inn verandadør­a og nappet med seg tv-en, forteller han.

25-åringen merket ingenting til tyveriet. Det gjorde heller ikke en kamerat, som leier bosted i huset. Begge sov seg gjennom tyveriet.

– Verandaen er like ved soverommet. Det er rart at jeg ikke merket noe. Jeg sover vanligvis veldig lett, så jeg burde fått med meg hva som skjedde, påpeker Vålandsmyr.

– Har det blitt stjålet noe mer enn bare tv-en?

– Nei, det er det som er så rart. Lydanlegge­t, to xbokser og flere andre ting står igjen. Tv-en har ikke så mye verdi. Den er ganske gammel.

– Det er andre gangen på kort tid jeg har blitt frastjålet noe. På julaften ble det stjålet en crossmotor­sykkel fra garasjen, forteller 25-åringen.

Ifølge operasjons­sentralen ved Agder politidist­rikt, har ikke sentralen fått inn meldinger om ytterliger­e tyverier fra Mosby-området.

 ?? FOTO: KENNETH VÅLANDSMYR ?? Tv-en er stjålet, og bare lydanlegge­t står igjen, etter at tyver kom seg inn i et hus på Mosby i Kristiansa­nd natt til onsdag.
FOTO: KENNETH VÅLANDSMYR Tv-en er stjålet, og bare lydanlegge­t står igjen, etter at tyver kom seg inn i et hus på Mosby i Kristiansa­nd natt til onsdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway